+ Pridať inzerát

6278, 2 izbová chata, Košice – okolie, Seleška

6278, 2 izbová chata, Košice – okolie, Seleška
Slovakia Published October 27, 2020 ID #869560

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj murovanú chatu so záhradou o rozlohe 400m2, 20km od Košíc, v záhradkárskej osade Seleška, obec Čečejovce, na výbornom, tichom mieste pri lese, s dobrým prístupom. Túto nehnuteľnosť Vám predstavujeme po osobnej obhliadke a dohode s majiteľom. Chata je postavená z tehál, má sedlovú strechu pokrytú asfaltovým šindľom a komín zo šamotových tehál. Na zastavanej ploche 22m2 má chata dve izby s celkovou obytnou plochou 35m2. Na záhrade, ktorá je široká cca 13m sú ovocné stromy. Stav: veľmi dobrý, chatu je možné užívať po nenáročných, drobných úpravách. IS: elektrina (220 - 380V), zberná skruž na dažďovú vodu. Kúrenie: tuhé palivo. Využitie: relax na peknom mieste pri lese, v tichom a zdravom prostredí.
Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Artúr Köteles 0940417707, [email protected].

Poschodie: neuvedené
Počet poschodí: 2
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Zastavaná plocha: 22m²
Obytná plocha: 35m²
Celková rozloha: 400m²
Rozloha pozemku: 400m²
Úžitková plocha: 35m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
El. napätie: 230/400V
Vykurovanie: vlastné - pevné palivo