+ Pridať inzerát

TOP VEĽKÝ 3I BYT PO REKONŠTRUKCII S PARKOVANÍM

TOP VEĽKÝ 3I BYT PO REKONŠTRUKCII S PARKOVANÍM
Slovakia Bratislavský kraj Bratislava Published December 8, 2020 ID #1240090

Ponúkam Vám na predaj veľký, dispozične veľmi dobre riešený 3 izbový byt s balkónom a parkovaním vo dvore na Opletalovej ulici v Devínskej Novej Vsi.

Dispozícia bytu: Byt sa nachádza na 1. poschodí zo 4 bez výťahu (pod bytom je ešte prízemný byt) v zateplenom tehlovom bytovom dome. Podlahová plocha bytu je 80,33 m2 (vrátane veľkej murovanej pivnice s rozlohou 7,99 m2) + balkón 2,24 m2. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, priestrannou detskou izbou, obývačkou (20,8 m2), spálňou so vstavanou skriňou, veľkou kuchyňou s umývačkou riadu a s priestorom pre jedálenský stôl. V kúpeľni je osadená vaňa, práčka, umývadlo, WC je samostatné. K bytu patrí balkón so vstupom z obývačky. Byt je príjemný, slnečný, orientovaný na východ a západ. Veľkou výhodou je veľká murovaná pivnica a tiež kočikáreň v dome. K domu patrí parkovisko pred domom, majitelia bytu vedia zaparkovať aj 2-3 autá.

Technické špecifikácie: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V byte sú plastové okná, plávajúce podlahy, rekonštrukcia kúpeľne, WC, rozvodov elektriny, vstavané skrine, pekná kuchynská linka. Mesačné náklady na bývanie sú 180Eur pre 3 osoby + elektrina, plyn. V dome je vlastná kotolňa. Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza je tehlový a bol postavený v r. 1986. V dome sú vymenené aj stupačky.

Okolie a vybavenosť: Ponúkaný byt sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí (potraviny, obchody, reštaurácia, zastávka MHD, škola, škôlka, neďaleko nákupné centrum Bory Mall. Dostupnosť do centra mesta je veľmi dobrá autom aj MHD.

Cena nehnuteľnosti je 159.500 Eur vrátane kompletného právneho a hypotekárneho servisu.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, kontaktujte ma prosím:

Mgr. Klaudia Villemová,
certifikovaný realitný maklér / člen Realitnej únie
0948 77 33 43,
mail: [email protected]
www.karinpartners.sk