+ Pridať inzerát

PLUTVY CRESSI GARA MODULAR

PLUTVY CRESSI GARA MODULAR
Slovakia Banskobystrický kraj Zvolen Published October 23, 2020 ID #765806

Cressi Gara Modular sú dlhé plutvy vhodné na freediving, spearfishing (lov rýb) pokročilé šnorchlovanie a potápanie. Hlavnou výhodou plutiev sú vymeniteľné listy. Botička s bočnými lištami je jednoducho odnímateľná a listy je možné vymeniť a plne prispôsobiť pre konkrétne situácie. Výmena listov je jednoduchá a rýchla.

Hlavné výhody dlhých plutiev Cressi Gara Modular:

dlhé, vymeniteľné čepele s modernou, prispôsobivou topánkouCressi Gara Modular plutvy na freediving, spearfishing a potápanie
sú ľahké a efektívne, vyrobené s ohľadom na náročných zákazníkov
výborne kombinujú silu a flexibilitu
ideálna voľba na voľné potápanie a lov rýb
odolné voči nárazu a oderu
pre pohodlnejšie nosenie použite neoprénové ponožky
váha 1 plutvy je 1020 gramov (veľk. 42/43)
Najdôležizejšie časti plutiev Gara Modular:

Topánka je vyrobená zo zmesy materiálov, okolo klenby je použitá mäkká zmes elastomérov, ktorá je pružná, prispôsobivá. Na bokoch a trakčnom povrchu naopak tuhá, vďaka tejto kombinácii sú topánky mäkké, pohodlné pritom však dostatočne tuhé, aby preniesli energiu na dlhé listy. Topánky môžete obúvať na boso, pre väčšie pohodlie použite tenké ponožky z neoprénu. Napríklad Hiko Slim 0.5 mm.
Listy na plutvách sú veľmi ľahké a vysoko reaktívne pri kopaní. Uhol listu zaisťuje maximálnu účinnosť kopu pri menšej námahe. Originálne listy sú zo špeciálneho, reaktívneho termoplastu, ktorý je vhodný pre začínajúcich a mierne pokročilých freediverov a spearfisherov.

Prvý kontakt cez SMS