+ Pridať inzerát

Motor Yamaha 40HP EFI úplne nový so zľavou + 2 vrtule

Motor Yamaha 40HP EFI úplne nový so zľavou + 2 vrtule
Slovakia Košický kraj Michalovce Published October 28, 2020 ID #875561

Motor kúpený v septembri 2020, stále v trojročnej záruke. Kúpený na Slovensku u autorizovaného predajcu Yamaha. Nabehaných 13 hodín z toho 10 hodín poctivé zabehávanie.
Najdrahšia verzia s elektrickým trim a tilt (vyklápanie a náklon), pripravený na diaľkové ovládanie (radiacou pákou), elektrický štart, elektronický sytič. Dĺžka nohy L (508mm).
V cene už urobená prvá výmena oleja v nohe motora a oleju v motore vrátane výmeny filtru.
Motor plne funkčný bez akýchkoľvek problémov. Ukázal sa bohužiaľ ako nevhodný na môj typ člnu.

K motoru dám dve úplne nové vrtule v sume 320 Eur. Jedna s vysokým stúpaním (10x15) pre väčšiu rýchlosť, jedna s nižším stúpaním (10 5/8x12) pre lepší ťah (viac ľudí, batožiny).
K motoru taktiež dodám originál Yamaha nádrž 12, alebo 25l podľa vášho výberu vrátane konektorov, palivových hadičiek a pumpičky.

V prípade záujmu dodám vo výhodnej cene 800 Eur tiež úplne novú radiacu páku "Yamaha 703" s trimovacím prepínačom a sadu dvoch multifunkčných digitálnych prístrojov Yamaha 6Y8 vrátane sady prepojovacích káblov a Command Link Multi Hub (originál stoja spolu 920 Eur).

Ušetríte takmer 10% oproti novému motoru za ani nie 2 mesiace starý motor. Zimná cena!

V prípade vážneho záujmu pošlem viac a detailnejších foto. Tieto foto sú ilustračné.

V prípade vážneho záujmu nie je samozrejme problém predviesť. Ďalšie info po telefóne.


Detailnejšie parametre motora:
4 takt, 3 valec, 747 cm³, zapaľovanie CDI, elektronické vstrekovanie paliva EFI, elektrický štart PrimeStart™, Power Trim & Tilt, alternátor 12V/17A, možno dokúpiť imobilizér YCOP, dĺžka nohy L, váha 98kg

Detailnejšie funkcie prístrojov Yamaha 6Y8:
ukazujú rýchlosť lode, otáčky motora, aktuálna spotreba na hodinu, spotreba na km, aktuálny čas, pozícia trimu, tlak oleja, celkové odjazdené hodiny, hodiny od posledného vynulovania, volty na batérii, upozornenie na údržbu, prehriatie, tlak oleja, slabú batériu, vodu v benzíne, chybové kódy pre diagnostiku, množstvo paliva v nádržiach pre max. dve nádrže (musí byť senzor na nádrži), hĺbka a teplota vody (treba externý senzor).

Možnosť odpočtu DPH pre platcov DPH.
Platí do zmazania.