+ Pridať inzerát

Dámsky 42l mestský batoh NITRO Weekender - NOVÝ

Dámsky 42l mestský batoh NITRO Weekender - NOVÝ
Slovakia Žilinský kraj Žilina Published November 11, 2020 ID #1004152

Predám tento úplne nový, krásny dizajnový dámsky batoh Nitro Weekender s objemom 42 litrov, farebné prevedenie ""Dead Flower"", batoh nebol ani len vybalený z plastového obalu, je teda v originálnom novom stave. Cena na internete od 100€ nahor. Batoh má rozmery 55×38×23 cm, hmotnosť 0.96kg, výbava: anatomicky tvarovaný chrbát, horné veko, hrudný popruh, vrecko na notebook, vrecko na mobilný telefón, nastaviteľné ramenné popruhy a odvetraný chrbát.

Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať, inzerát je platný do zmazania.

Vlastnosti batohu:
Nitro Weekender Dead Flower predstavuje štýlový batoh určený do mesta, ale aj na výlety. Nosíte notebook všade so sebou a nechcete riskovať jeho poškodenie či dokonca krádež? Nitro Weekender Dead Flower bude slúžiť ako mestský batoh perfektný na neustále nosenie vášho obľúbeného notebooku v pripravenom vrecku s veľkosťou do. Prekvapí jeho originálny vzhľad, mestský batoh Nitro Weekender Dead Flower je tak šikovným pomocníkom v akejkoľvek situácii.

Zaujímavé vlastnosti batoha Nitro Weekender Dead Flower
- Štýlové vyhotovenie pre notebooky s uhlopriečkou do
- Vyhotovenie batoha je zostrojené tak, aby zvládol niesť nielen počítač, ale aj kancelárske potreby a čokoľvek, čo pre svoj deň potrebujete
- Dôležité sú nastaviteľné popruhy
- Dôkladná bezpečnosť vecí vo vnútornej časti batoha pred okolitým svetom
- Nosenie notebooku v batohu vám nebude zaberať ruky, ktoré môžete využiť v najrôznejších situáciách, ako cestovanie MHD alebo nakupovanie
- Efektívne vymyslené tvarovanie zadnej časti batoha zaisťuje účinné prúdenie vzduchu medzi batohom a chrbtom
- Príjemné je, že batoh má hmotnosť iba 0,96 kg