+ Pridať inzerát

bezpečnostný batoh PACSAFE VENTURESAFE EXP65 black

bezpečnostný batoh PACSAFE VENTURESAFE EXP65 black
Slovakia Published October 25, 2020 ID #826069

Predám pohodlný bezpečnostný batoh, ktorý je ideálny na dlhšie výlety. Bezpečnostný je preto, lebo má v sebe zabudovanú skrytú oceľovú sieť eXomesh®, ktorá chráni proti prerezaniu. Ďalej má vcelku inteligentný zamykací systém zipsov Roobar® Deluxe. Batoh profituje aj zo zdvojených zipsov, zabraňujúcim prepichnutiu a následnému neautorizovanému rozopnutiu.

Ďalšou výhodou batohu je napríklad aj otváranie v štýle kufor, tzn. nie zvrchu ako klasický ruksak, takže nemusíte vyťahovať všetko aby ste sa dostali k veciam čo máte uložené naspodu batohu. Oceníte tiež, že popruhy sa dajú skovať, takže Vám na letisku z neho netrčia...

Materiál : nylon
Rozmery 75 x 40 x 33 cm
Hmotnosť : 2,815 kg

Batoh je v 100% stave. Žiadne poškodenie, známky používania sú ale prirodzene vidieť, nakoniec so mnou precestoval z Ohňovej Zeme až do Mexika. Predávam ho iba kvôli finančnej tiesni spôsobenej stratou práce vďaka poondiatej Korone, takže v najbližšej dobe ho určite žiaľ nebudem potrebovať.

Dal som zaň 300 + poštovné z Británie. Váš môže byť za 100,-EUR, tzn za 1/3 z pôvodnej ceny. Iba osobne prevzatie v Trenčín/Slovensko.

V prípade záujmu si prosím skúste pozrieť nejakú recenziu na Internete. FYI, fotografie sú stiahnuté z webu za ilustratívnym účelom. Môj batoh vypadá presne takto, ešte dokonca aj stále vonia novotou. Pokiaľ by ste mali záujem - môžem nafotiť – akurát že tieto profesionálne fotky budu vypadať vždy lepšie ako tie moje. Najlepšie samozrejme je ho vidieť na vlastne oči ;)