+ Pridať inzerát

SALOMON FUSION F20, AG ION

SALOMON FUSION F20, AG ION
Slovakia Košický kraj Košice Published December 6, 2020 ID #1220647

Použité snowboardové topánky SALOMON FUSION F20, AG ION. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku.
ST200018

Veľkosť Mondo (vnútorná dĺžka v cm):

25cm / EU 39

Snowboardové topánky Salomon F20: sú pohodlné a ľahko ovládateľné ako žiadne iné, nízkoprofilové, ľahké a majú dlhotrvajúci flex. K špeciálnym vlastnostiam tohto typu patrí pohodlie Self Gel a podšívka Mystic 3 Footbed, vďaka ktorej budú vaše chodidlá zabalené komfortom.

Flex a Fit

Snowboardové topánky Salomon F20 majú flex 6, čo z nich robí citlivú topánku, ktorá má stále dobré tlmenie pre vaše chodidlá.
Stavba

Konštrukcia má nízky profil a eliminuje všetky ťahy špičky a päty
Mystic Footbed 3 je jediným antimikrobiálnym footbedom v snowboarde, ktorý zvyšuje krvný obeh, zabraňuje únave a stelesňuje prirodzené hojenie od spodnej časti chodidiel až po temeno hlavy.
Podšívka a šnurovanie

Šnurovací systém Powerlace Pro je jedným z prvých automatických uzamykacích systémov v snowboardingu. Ak ju chcete zapnúť, jednoducho potiahnite jedenkrát stredom jazyka, aby ste si zaistili topánku.
Špeciálne vlastnosti

Snowboardové topánky Salomon F20 sú vybavené integrovaným aktívnym jazykom, PU, ​​ktorý prispôsobuje vaše obutie tak, aby sa pri každom dotiahnutí šnúrky spevnil váš ohyb. Dokonalé prispôsobenie je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.