+ Pridať inzerát

Predám úplne nový snowboard Nitro Spell - 145cm

Predám úplne nový snowboard Nitro Spell - 145cm
Slovakia Trenčiansky kraj Prievidza Published October 24, 2020 ID #802104

Predám úplne nový, nejazdený snowboard značky NITRO Spell. Snowboard je bez škrabancov a rýh.


Výška 145cm má pri viazaní (inzertoch) šírku 24cm.

Nitro Spell je freestylový snowboard stvorený pre zničenie railov a všetkých prekážok, navyše skvele reže oblúky aj na zjazdovke. Nové prehnutie Flat Out Rocker robí dosku hravú a ľahko ovládateľnou.

Parametre
Flat Out Rocker - hybridné Zero prehnutie, ktorého špička a päta sa dvíhajú ešte pred najširším miestom dosky. Výsledkom sú ľahké zákruty a srandičky. Zdvihnutá špička a päta pomáhajú plávať v prašane. Navyše veľa odpúšťajú, sú hravé a tak ti pomôžu ľahko sa zlepšovať.

Urban - ultra flexibilná doska určená pre mestské jazdenie

Twin - symetrická doska, ktorá umožňuje jazdu ako v prirodzenom, tak v opačnom smere, ideálna voľba do snowparku.

Powercore II - topoľové jadro s výstuhami z bukového dreva. Je bezkonkurenčne pevná, živá a správne pružná.

Whiplash Core Profile - jadro je tenšie medzi viazaniami a naopak smerom k špičke a päte je viac "mäsa" pre maximálnu ollie pri zachovaní dostatočnej mäkkosti pre pressování.

Railkiller Edge - hrana je oproti štandardnej hrane dvakrát širšia a tiež dvakrát pevnejšia. Daj jej čo preto, tento kus oceľe má dosť matrošu na roky tvrdého zaobchádzania.

Power Pods - rozšírená šírka pod viazaním poskytuje kontrolu hranenia a lepšieho zatáčania. Ponúka výnimočnú kontrolu a prirodzené jazdné vlastnosti.

Premium Extruded FH Base - odolnosť, rýchlosť a nízke nároky na údržbu, to všetko v jednom ultra čírom materiále sklznice. FH sklznice potrápi raily a mestské prekážky, ako žiadna iná.

Bi-Lite Laminates - jazdcami obľúbené bi-Lite lamináty sú konštruované pre bezkonkurenčný pevnosť, štýl a vycibrené jazdné vlastnosti.



Cena dosky je 170€,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)