+ Pridať inzerát

Predám snowboardové topánky NITRO Crown č.36 2/3

Predám snowboardové topánky NITRO Crown č.36 2/3
Slovakia Trenčiansky kraj Prievidza Published October 28, 2020 ID #872702

Predám úplne nové snowboardové topánky NITRO Crown TLS. Sú nové, zabalené v krabici. Sú to nové modely 2015/2016.
Veľkosť:
MP: 23,5
US: č.6,0
EUR: č. 36 2/3
UK: č.4,5

Snowboardové topánky Crown TLS sú navrhnuté tak, aby boli hravé a zároveň poskytli potrebnú podporu. Obsahujú vychytávky čo sa týka materiálov aj konštrukcia, disponujú novou tvarovateľnou vložkou Cloud 5 a ohybným kĺbom Flex Link. Crown TLS sú tak pohodlné, že ich nebudete chcieť vyzuť.

Parametre
TLS Twin Lacing System - dvojzónový rychloutahovací systém. TLS používa tenké a superpevné šnúrky s jadrom z materiálu Dyneema a vysoko spoľahlivý, automatický blokovací mechanizmus.
Bail Out System - pre ešte jednoduchšie používanie TLS systému slúžia špeciálne tiahlo, ktoré jedným rýchlym pohybom uvoľní šnúrky pre jednoduché vyzutie
Molded TLS Handles - uťahovacie rukoväte pre pevnejšie a pohodlnejšie uťahovanie
EVA Outsole - EVA podrážka výrazne redukuje hmotnosť topánky, eliminuje nárazy a dopady a poskytuje výbornú tepelnú izoláciu.
Rubber Impact Panels - EVA podrážka je vystužená strategicky umiestnenými gumenými výstuhami pre väčšiu odolnosť.
Flex Link Design - pružný panel medzi hornou a spodnou časťou vonkajšej topánky v oblasti členku umožňuje prirodzený ohyb topánky.
New Womens Cloud 5 Liner - nová vnútorná topánka z předtvarovaného Thermacell špeciálne navrhnutá pre ženy, je ultra ľahká a pohodlná pre maximálnu odpruženie a poyblivost.
ILS Liner Lacing - základom systému ILS je uťahovací postroj zašitý do vonkajšej topánky. Ten pevne obopne vložku, zaistí ju na svojom mieste a dodá potrebné utiahnutie. Vylepšené šnúrky sa lepšie uťahujú a majú silné jadro z Dyneema.
Womens Dual Density Footbed
Tuhosť (1-10) - 5

Cena topánok je 71€,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)