+ Pridať inzerát

Goodboards Wooden, Double Woodcore, Carbon, (Top Stav)

Goodboards Wooden, Double Woodcore, Carbon, (Top Stav)
Slovakia Košický kraj Košice Published November 7, 2020 ID #973599

Použitý Snowboard Goodboards Wooden, Double Woodcore, Carbon, Kevlar, Handmade, Camber ( Top Stav ). Mám k nemu aj viazanie za doplatok 85 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200075

Dĺžka: 159 cm, iné dĺžky na vyžiadanie.

Pôvodná cena: 639 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

Pánsky all-mountain snowboard GOOD s nižšou tvrdosťou než vo variante camber.

Tvrdší pánsky snowboard, na ktorom si užijete každý deň za akýchkoľvek podmienok. Double rocker prehnutie vám uľahčí začatie oblúka a hravosť dosky a vďaka smerovému tvaru directional, kde sú inserty posunuté mierne dozadu, vás nebude bolieť zadná noha ani v hromade prašneho snehu. Doska je veľmi tvrdá a podrží Vás tak na tvrdom povrchu vo vysokej rýchlosti.

Technológia:

Ľahký a odolný snowboard GOOD sa vyznačuje kvalitným dreveným jadrom, carbon-kevlar výstuhami, trojosovou lamináciou a grafitovou sklznicou. Základ snowboardu je kvalitné drevo, ktoré perfektne tlmí vibrácie a dodáva snowboardu na hravosti bez použitia nadmernej sily. Snowboardy GOOD BOARDS sú vyrábané v Európe s maximálnym dôrazom na kvalitu použitých materiálov a trvanlivosť.

Konštrukcia:

Triaxial BASALT
- Tkanina z uhlíkových vlákien ukladaná v troch smeroch 0 °, 45 ° a 90 °. Táto vlastnosť dodá snowboardu fantastickú torznú tuhosť a dynamiku.

Triaxial STRAIGHT FIBERGLASS
- Drevené jadro uzavreté do laminátového sendviča ukladaného v troch smeroch.

CARBON-KEVLAR POWER stringers
- Pozdĺžne stredové výstuhy na spodnej strane snowboardu z carbonu a kevlaru. Karbón spolu s kevlarom perfektne tlmí vibrácie a zväčšujú POP snowboardu.

DOUBLE WOOD CORE
- Poctivé celodrevené jadro nenahradí nič na svete. Drevo je húževnaté a perfektne tlmí vibrácie. Jadro vyrobené z kombinácie 2 typov dreva pre maximálny výkon.

Sintered GRAPHITE BASE
- Rýchla a tvrdá sklznica s prídavkom NANO technológie, ktorá zmenšuje trenie za všetkých teplotných podmienok. Grafitová sklznice dobre absorbuje vosk.