+ Pridať inzerát

Burton Mens Ozone, Control Lacing, Flex 2

Burton Mens Ozone, Control Lacing, Flex 2
Slovakia Košický kraj Košice Published November 26, 2020 ID #1137138

Použité Snowboardové Topánky Burton Mens Ozone, Control Lacing, Flex 2. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. ST200051

Veľkosť Mondo (vnútorná dĺžka v cm):

31cm / EU 47

Snowboardové topánky Burton Ozone: Ľahké topánky môže urobiť ktokoľvek.

Ozone dokazuje, že beztiažová hmotnosť nemusí obetovať to, na čom záleží: trvanlivosť a jazditeľnosť.

Mäkký, ale podporný, s kratšou stopou, silným odpružením a jednoduchým šnurovaním má Ozone všetko, vrátane medzipodrážky EST pre pocit a kontrolu zväčšenej dosky.

Flex a fit

Flex: 4
Snowboardové topánky Burton Ozone sú mäkšie topánky ideálne do snow parku.
Stavba

Vytvára fluidný flex vpredu tým, že umožňuje nezávislé ohýbanie hornej a dolnej časti topánky, čím minimalizuje skreslenie a maximalizuje držanie a odozvu päty.
Jedinečné vlastnosti pružnosti umožňujú novému spätnému pohybu Flex Spine maximálnu mobilitu a zároveň poskytujú dostatočnú oporu od okraja k okraju.
Tenký 3D profil - Úpravou profilu hrúbky jazyka sa riadi jeho ohyb, zvyšuje sa jeho schopnosť zabaliť prednú časť chodidla a redukuje sa zoskupenie vložky, ktoré zvyšujú pohodlie.
Podšívka a šnurovanie

Môžete si byť istí, že vaše nohy budú pohodlne zabalené do vložky Burton Flex. Môžete tieto topánky tvarovať na tvar svojej nohy pomocou systému tvarovania za tepla EMU od spoločnosti Burton.
Špeciálne vlastnosti

Technológia redukcie stopy zmenšuje celkovú stopu topánky o jednu celú veľkosť, čo znamená, že veľkosť topánky 10 sa hodí ako veľkosť 10, ale má stopu typickej veľkosti 9. Kratšia, ľahšia a menej objemná, vďaka zmenšeniu môžete konečne jazdiť na doske svojich snov.