+ Pridať inzerát

Burton Free Thinker Wide 2018, Woodcore, ( Top Stav )

Burton Free Thinker Wide 2018, Woodcore, ( Top Stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published November 11, 2020 ID #1006468

Použitý detský/juniorský snowboard X-CUSE QUEST blue, woodcore, CAMBER TOP stav. Mám k nemu aj viazanie za doplatok 100 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200079

Dĺžka: 160 cm.

Pôvodná cena: 580 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

Štýl jazdy
freestyle
Určenie: Dosky Freestyle FS sú vhodné do parkov, na U-rampu a na svahy.

all-mountain
Určenie: Dosky All-Mountain AM sa vyznačujú všestrannosťou, vďaka čomu sú vhodné pre každú situáciu.

jibbing
Určenie: Dosky Jibbing JB budú vhodné počas jazdy v meste, kde nechýbajú poschodia, gapy, raily a iné atrakcie.

buttering
Určenie: Dosky Buttering BT boli navrhnuté tak, aby boli perfektné na zábavu na svahu. Uľahčujú všetky flatové triky, rotácie, pressy a rolly.

Šírka dosky
široká
Zvýšená šírka dosky (wide) - pre riderov s veľkosťou snowboardovych topánok 45 a viac.

Fixácia viazania
The Channel
The Channel je systém značky Burton, ktorý je založený na špeciálnej koľajnici umiestnenej v jadre dosky. Vďaka tomuto systémoví The Channel rider má neobmedzené možnosti nastavenia a doska pod viazaniami nie je nepotrebné vystužená. Snowboardy so systémom Channel sú kompatibilné s viazaniami Burton EST a niektorými viazaniami iných značiek, ktoré majú špeciálne k tomu prispôsobené disky.

Tvar dosky
directional
Tvar dosky je zodpovedný za správanie sa snowboardu počas jazdy na switch a počas jazdy v hlbokom snehovom prachu. Directional sú dosky smerové, nesymetrické a ťažisko majú posunuté dozadu (setback). Tento tvar sa používa hlavne vo freerideových snowboardoch.

Profil dosky
camber
Camber je tradičná a najpopulárnejšia konštrukcia dosiek. Pomáha udržať stabilitu pri väčších rýchlostiach a zaisťuje lepšiu kontrolu nad doskou. Okrem toho skvele drží na hrane. Je vhodná predovšetkým pre skúsených jazdcov. Má veľký pop a je veľmi univerzálny.

Flex
stredná
Flex znamená tvrdosť snowboardu (tuhosť, pružnosť), má obrovský vplyv na jeho stabilitu a pohyb. Stredné dosky sú viac stabilné pri miernych rýchlostiach, umožňujú lepšiu slobodu a kontrolu pri zábave na svahu.

Sklznica
sintrovaná
Sintrovaná skĺznica (sintered) - je to určite kvalitnejší materiál. Je pevnejšia a rýchlejšia ako extrudovaná skĺznica. Vyžaduje väčšiu starostlivosť a pravidelné mazanie.