+ Pridať inzerát

162cm Lib Tech Skate Banana Btx,Black/red,Woodcore,Sidewall,

162cm Lib Tech Skate Banana Btx,Black/red,Woodcore,Sidewall,
Slovakia Košický kraj Košice Published November 9, 2020 ID #985892

Použitý Snowboard Lib Tech Skate Banana Btx, Black/red, Woodcore, Sidewall, Hybrid/rocker. Mám k nemu aj viazanie za doplatok 85 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200086

Dĺžka: 162cm

Pôvodná cena: 489 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

Snowboard LIB TECH Skate Banana BTX poskytuje skvelú ovládateľnosť a výkon zároveň - ponúka úplne nový štýl jazdenia, má špeciálne upravené hrany, vďaka čomu je tolerantný k chybám a vhodný pre začiatočníkov i pokročilých jazdcov.

Skate Banana je twinová doska s reverzným prehnutím, ktoré posunie s ľahkosťou Vaše hranice v jazdení. V parku táto doska odpúšťa chyby a nedotočené triky a dáva jazdcovi slobodu vo vylepšovaní trikov.

Patentovaný tvar snowboardu Banana Rocker robí Skate Banana voľnejším a pri vašom pressování boxov a zábradlia vám dodá neuveriteľnú istotu. Veľkého popu zase docielite vďaka tvrdšej päte a špičke. Zatáča perfektne na tvrdom povrchu či ľade, vďaka preneseniu ťažiska medzi vaše nohy. Vďaka tomuto prehnutiu budete zároveň plávať úplne prirodzene v prašane a pevný nos a tail vás v tom podrží. Snowboarding je jednoduchší a zábavnejší pre všetkých!

Banana Technológia BTX

Rocker medzi nohami, ďalej s plochou do mierneho prevýšenia ku kontaktným miestam. Zameriava sa na tlak medzi nohami pre ľahké zatáčanie, veľké držanie na hrane na ľade a mierne množstvo tlaku na špičku a pätu pre neskutočné plávanie v prašane, skvelo hravý pri freestyle jazdení. Univerzálny freestyle snowboard, ktorý vyniká vo všetkých podmienkach, jibbing, prašan a hlavne v zábave!

Magne-Traction MTX

Vlnkové hrany sa zarezávajú do snehu ako nôž s väčším množstvom zubov, držanie na hrane a ovládanie je lepšie ako kedykoľvek predtým. Magne-Traction obsahuje 7 strategicky umiestnených vlniek na každej strane vášho sidecutu. Nárazy mimo vaše nohy sú menšie a menej agresívne.

Magne-Traction FREESTYLE

Jedna z najlepších vecí u Magne-Traction je, že dlhšie držanie na hrane vám umožňuje rýchlo reagovať v snowparku a ešte získať skvelé držanie na hrane po celej dĺžke hory. Hrany nemajú problém sa zavesiť na zábradlie, krabice, alebo rímsy a potom môžete pokojne jazdiť úplne všade!

Shape

True Twin: Úplne dokonalé dvojča v geometrii, hravý a dokonale fungujúci s Magne-Traction hranou.

Columbian Gold / Power A core

Nové jadro, z rýchlo rastúceho farmového dreva. Ultra ľahké, silné, dlhé živé vlákna.

TnT sklznice

Rýchla a nenáročná na údržbu, dve vrstvy fluóru - základný materiál. Vosk sa rýchlo vstrebáva. Použite veľmi osvedčený Oneballjay snowboard vosk a vaša rýchlosť bude neuveriteľná.

Correct Sandwich

SUPER LIGHT SPIN WEIGHT!
Menšie váha pre rotácie! - L