+ Pridať inzerát

162cm Burton Sherlock Wide, Flying V, Woodcore, Sidewall

162cm Burton Sherlock Wide, Flying V, Woodcore, Sidewall
Slovakia Košický kraj Košice Published October 30, 2020 ID #902134

Použitý Snowboard Burton Sherlock Wide, Flying V, Woodcore, Sidewall, The Channel, Hybrid/rocker. Mám k nemu aj viazanie za doplatok 100 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200072

Dĺžka: 162 cm.

Pôvodná cena: 329 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

Snowboard Burton Sherlock je ideálny all-mountain špeciál, vhodný do akéhokoľvek typu snehu. Flying V Rocker profil Vás presurfuje hlbokým snehom, zatiaľ čo hrany Frostbite skvelo držia na akomkoľvek povrchu. Snowboard Burton Sherlock je tu pre stredne pokročilých až pokročilých jazdcov.

Kombinácia rockeru a camberu je ideálna na freeride i freestyle. Ak radi jazdíte v lese alebo na snehových vankúšoch, je Sherlock pre Vás ideálna voľba. Snowboard patrí do rady Gondola Package - veľmi ľahká a obratná doska do všetkých terénov a za všetkých podmienok. Každá dĺžka snowboardu ma svoj unikátny dizajn!

Snowboard Burton Sherlock má tvrdosť 5.

Infinite Ride™

Táto exkluzívna Burton technológia maximalizuje pop a silu prestavaním snowboardu a následným testovaním snowboardu na stroji, ktorý simuluje jazdu. Tým pádom udržuje konzistentnú tvrdosť od prvej jazdy, sezónu po sezóne.

Jadro Super Fly II™

Pevnejšie a ľahšie drevené časti, ktoré sú rozmiestnené na špecifických miestach jadra pre zvýšenie popu, sily a zníženie hmotnosti. Snowboard Burton Sherlock je tak výborná doska pre prejazd prašanom so silou freestylovej dosky.

Lamináty

Triax™ Fiberglass – univerzálny flex a reakčnosť, pre akýkoľvek terén.

Carbon I-Beam – ultra ľahké uhlíkové vlákna pre zvýšenie popu a pozdĺžnej tuhosti.

Sidewalls

10:45™ Sidewalls – extra pevné bočnice s dvojitým uhlom geometrie pomáhajú snowboardu Burton Sherlock tlmiť nárazy a zvyšujú odolnosť.

Skluznice:

Sintered – rýchla a odolná sklznica, ktorá skvelo drží vosk. Z 20% z recyklovaného materiálu.

Hrany:

Frostbite Edges – hrany sú pod viazaním mierne rozšírené a snowboard Burton Sherlock tak skvelo drží aj na ľadových platňách. V mäkších podmienkach tak odpúšťa drobné chyby.