+ Pridať inzerát

162cm Burton Ripcord Wide, White/blue, Woodcore, Sidewall

162cm Burton Ripcord Wide, White/blue, Woodcore, Sidewall
Slovakia Košický kraj Košice Published November 11, 2020 ID #1006469

Použitý snowboard Burton Ripcord Wide, White/blue, Woodcore, Sidewall, V-rocker. Mám k nemu aj viazanie za doplatok 100 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200069

Dĺžka: 162 cm.

Pôvodná cena: 369 €

Prekročte svoje vlastné hranice a nazrite pod pokrievku snowboardingu s Ripcord doskou od Burton. Je to doska navrhnutá špeciálne pre začínajúcich jazdcov, ktorá vám odpustí jazdecké chyby a rýchlo sa s ňou budete posúvať ďalej a ďalej. Na zjazdovkách sa s ňou budete cítiť ako doma!

Prehnutie
Flat Top w/Easy Bevel - Plochý profil medzi nohami sa stará o stabilitu, lepší balans a kontrolu pri hranení. Špička a päta, ktoré sú zdvihnuté potom zaručujú hladké plávanie bez zasekávania hrán.
Shape a Flex
Directional (5mm Taper) - Tapered directional znamená, že špička je širšia ako päta a sidecuts nie sú symetrické. O niečo dlhšia špička ako pätka umožňuje flexibilitu pre vyšší výkon v smere dopredu a lepšie kĺzanie v prašane.
Directional Flex
Jadro
Fly 900G drevené jadro
Squeezebox Low - profilované jadro pre jednoduchšie ovládanie, viac energie a popu. Vďaka integrácii karbónu do klasického Squeezebox profilu sa vytvorilo spoľahlivé jadro. Karbónom je vystužená päta a špička pre okamžitú reakciu.
Ďalšie vychytávky a technológie
Extrudovaná sklznica, biaxiálna laminácia
Super Sap Epoxy - živica na báze prírodných zložiek, ktorá je šetrnejšia k životnému prostrediu.
Pro-Tip - zúžená hrúbka špičky a päty znižuje hmotnosť pre ľahšiu mobilitu.