+ Pridať inzerát

160 cm Snowboard K2 Fastplant,Black/panther, Top Stav

160 cm Snowboard K2 Fastplant,Black/panther, Top Stav
Slovakia Košický kraj Košice Published November 13, 2020 ID #1019954

Použitý Snowboard K2 Fastplant, Black/panther, Woodcore, Carbon, Sidewall, Flat/rocker ( Top Stav ). Mám k nemu aj viazanie za doplatok 85 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200081

Dĺžka: 160 cm.

Pôvodná cena: 596 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

Špičkový a všetkým lámačom dosiek odolný twin-tip snowboard K2 Fastplant.. Odľahčené bambusové jadro dáva tomuto snowboardu unikátne vlastnosti, ako je bezkonkurenčný pop, neuveriteľný flex, spomínaná odolnosť a životnosť. Klenutie K2 Jib Rocker, twin tip vykrojenie, kombinácia triax a biax laminácie, dvojité karbónové torzné výstuhy a originálna grafika stvorená americkou ikonou skate dizajnu Donom Pendletonom a hlavne kopec zábavy, to je snowboard K2 Fastplant smerujúci ku všetkým snowparkom tejto planéty. Kto neskúsi, neuverí.

THE PROGRESSION SERIES (freestyle)
Rád hrotíš s kamošmi nové triky, vychytávaš štýly, rotuješ v lufte a drtíš železo? Tak si na správnej adrese. K2 progression séria je určená všetkým zabijakom, ktorí sa neuspokoja so štandardom a idú si ďalej svojou cestou Progress. Keď dávaš prednosť rampe, kickerom, railom, streetu alebo všetkému dohromady, určite si v tejto kolekcii nájdeš ten správny nástroj, ktorý ťa nakopne vpred. Roky driny a odriekania medzinárodného K2 Pre teamu boli zúročené práve v tejto kolekcii, čo sa prejavilo nielen na dizajne, ale hlavne na vynikajúcich vlastnostiach, ktoré vďaka použitým technológiám táto nadmieru vydarená kolekcia má. Väčšina modelov snowboardov K2 zo série Progression získala vo svojich kategóriách víťazstvo v prestížnom teste Good Wood, ktorý každoročne vyhlasuje renomovaný magazín Transworld Snowboarding.

Freestyle with Tweekend ™
K2 Freestyle with Tweekend ™ Rocker je technológia stvorená pre zábavu v snowparku. Zdvihnutie tipu a tailu vychádzajúce z nulového klenutia ti pomôže k vyvinutiu maximálneho pressu bez toho, aby sa zahryzla hrana a to všetko pri zachovaní kruto-prísného popu a ostatných potrebných jazdných vlastností. S týmto klenutím začnú padať všetky kombá sveta a začneš si nielen v parku naozaj užívať.
Plochu snowboardu tvoria: 20% ROCKER vs. 80% FLAT

Hybritaper TIP TECH
Hybritaper je spojenie osvedčenej K2 Hybritech konštrukcie a ešte väčšiu redukciu použitia materiálu, v častiach kde možno tento fakt z dôvodu zachovania pevnosti akceptovať. K2 Hybritech je najefektívnejšia cesta, ako vyrobiť veľmi odolný a výkonný snowboard. Technológia K2 Hybritech je tvorená klasickou sidewall konštrukciou tiahnucou sa pozdĺž efektívnej hrany snowboardu a na oboch koncoch prechádza sidewall do klasickej Cap konštrukcie, ktorej výhodou je predovšetkým nízka váha. Táto kombinácia oboch použitých konštrukcií prepožičiava snowboardu nielen nižšiu hmotnosť, ale aj perfektné jazdné vlastnosti, ideálny prechod z hrany a optimálne započatie obl