+ Pridať inzerát

158cm Jazdený snowboardSalomon The Ultimate Ride

158cm Jazdený snowboardSalomon The Ultimate Ride
Slovakia Košický kraj Košice Published October 26, 2020 ID #849919

Predám použitý Snowboard Salomon The Ultimate Ride Bode Merrill, Woodcore, Sidewall, Camber. Snowboard je bez závad, možem ho poslať aj na dobierku. Dlžka 158 cm. Viazanie mám k nemu tiež, za príplatok.

Hľadáte toho správneho parťáka na all-mountain jazdenie, s ktorým si v horách užijete veľa dych vyrážajúcich chvíľ? Potom ste tu správne. Custom je doska s viac než 20-ročnou tradíciou a skvelou povesťou medzi ridermi po celom svete. Má camber prehnutie a najnovšie technológie z tohtoročného line-upu snowboardov Burton. Kam sa spolu vydáte, to už necháme na vás!

Prehnutie

Camber - hladké zákruty, rovnomerná distribúcia váhy po celej dĺžke dosky a istota pri ovládaní, to všetko môžete čakať od dosky s klasickým prehnutím camber
Shape a Flex

Directional a Twin
Jadro

Superfly II 700G Core (jadro tvoria ľahšie a tvrdšie drevené materiály pre čo najlepšiu kombináciu jazdných vlastností)
Dualzone EGD - drevo je umiestnené pozdĺž špičky a päty v dvoch kontinuálnych zónach, kolmo ku zvyšku jadra, pre konzistentné držanie hrany a väčšiu silu.
Squeezebox - profilované jadro pre jednoduchšie ovládanie, viac energie a popu. Vďaka integrácii karbónu do klasického Squeezebox profilu bolo vytvorené naozaj spoľahlivé jadro.