+ Pridať inzerát

158cm Burton Custom Wide, Flying-v, Grey/black

158cm Burton Custom Wide, Flying-v, Grey/black
Slovakia Košický kraj Košice Published November 2, 2020 ID #937790

Použitý Snowboard Burton Custom Wide, Flying-v, Grey/black, Woodcore, Carbon, Sidewall, The Channel, Hybrid/rocker. Mám k nemu aj viazanie za doplatok 100 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200073

Dĺžka: 158 cm.

Pôvodná cena: 559 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

Hľadáte toho správneho parťáka pre all-mountain jazdenie, s ktorým si v horách užijete veľa dych vyrážajúcich chvíľ? Potom ste tu správne. Custom je doska s viac než 20-ročnou tradíciou a skvelou povesťou medzi ridermi po celom svete. Má camber prehnutie a posledné technológie, ktoré sú súčasťou celého line-upu snowboardov Burton. Kam sa spolu vydáte, to už necháme na vás!

Prehnutie
Flying V - hladké zákruty, rovnomerná distribúcia váhy po celej dĺžke dosky a istota pri ovládaní, to všetko môžete čakať od dosky s klasickým prehnutím camber
Shape a Flex
Directional a Twin
Jadro
Superfly II 700G Core (jadro tvoria ľahšie a tvrdšie drevené materiály pre čo najlepšiu kombináciu jazdných vlastností)
Dualzone EGD - drevo je umiestnené pozdĺž špičky a päty v dvoch kontinuálnych zónach, kolmo ku zvyšku jadra, pre konzistentné držanie hrany a väčšiu silu.
Squeezebox - profilované jadro pre jednoduchšie ovládanie, viac energie a popu. Vďaka integrácii karbónu do klasického Squeezebox profilu sa vytvorilo naozaj spoľahlivé jadro.
Ďalšie vychytávky a technológie
Vylepšená sintrovaná sklznica Sintered WFO
45 ° Carbon Highlights - novinka Carbon Highlights optimalizuje každú vrstvu laminácie pridaním karbónu pre redukciu hmotnosti a lepšie jazdné vlastnosti. Uhol laminácie 45 ° vytvára skvele ovládateľnú a hravú dosku.
The Channel - kompatibilita viazania. The Channel vám dáva maximálnu kontrolu nad postojom na doske. Je plne kompatibilný s EST a 3D technológiou a dovoľuje namontovať viazanie k doske v akejkoľvek polohe, stačí len natočiť a posunúť viazanie, ako práve potrebujete.
Pro-Tip - zúžená hrúbka špičky a päty znižuje hmotnosť pre ľahšiu mobilitu.
Infinite Ride - exkluzívna technológia od Burtonu, ktorá umiestnením do stroja simulujúceho jazdné podmienky a následnou analýzou zaistí udržanie flexi, pop a skvelého pocitu pri každej jazde od prvého dňa, sezónu za sezónou
Super Sap Epoxy - živica na báze prírodných zložiek, ktorá je šetrnejšia k životnému prostrediu
Frostbite Edges - hrany pod viazaním sú mierne rozšírené pre spoľahlivé držanie v tvrdých, ľadových podmienkach. Frostbite Edges sú priam hladné po náročnejšom teréne. Silné i hravé, záleží, čo je práve potrebné.