+ Pridať inzerát

146cm Burton Hero, Black/green, Woodcore, Sidewall

146cm Burton Hero, Black/green, Woodcore, Sidewall
Slovakia Košický kraj Košice Published November 26, 2020 ID #1142079

Použitý Snowboard Burton Hero, Black/green, Woodcore, Sidewall, The Channel, Rocker. Mám k nemu aj viazanie za doplatok 100 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200224

Dĺžka: 146 cm

Pôvodná cena: 390 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

TECHNOLÓGIE
- The Channel
The Channel je najdokonalejšie prepojenie - sústreďuje silu skrze centrálnu chrbticu, ktorá rovnomerne rozdeľuje energiu pre lepší odraz. Je kompatibilná s Burton 3D ® a ESTTM technológiou a dovoľuje namontovať viazanie k doske v akejkoľvek polohe. Stačí jednoducho natočiť a posunúť viazanie vďaka ďalšej generácii nastaviteľnosti.

V-Rocker
Trojstupňový rocker, ktorý je rovnako zábavný v parku i prašnom snehu. V-RockerTM má centrálny rocker priamo medzi nohami a ďalší rocker na vonkajšej strane viazania, ktorý pomáha nadvihnúť špičku a pätku nad sneh.

Pozdĺž Channel zón sme pridali Pressure Distribution hrany vďaka ktorým sa doska lepšie ovláda a má lepšie vlastnosti, tzv. Skate-like feel. Dohromady obsahuje V-Rocker energickú kontrolu nad hranami, uvoľňuje kontaktné body a tým vytvára pocit voľnosti, neuveriteľnej tolerancie, hravosti a zábavy v každom teréne. To môžu potvrdiť naši team rideri Mikey Rencz, Marko Grilc, Chris Sormano, Sani Alibabic, Dimitry Fesenko, a Jack Mitrani.

JADRO
- Dualzone EGD
Drevo v strednej časti je systematicky uložené kolmo k drevu vo zvyšku jadra a to zaručuje perfektnú kontrolu a zosilnenie snowboardu.
- Super Fly Core
Naše klasické tip-to-tail drevené jadrá zlepšujú prevedenie, flexibilitu a životnosť dosky.
- NEW Squeezebox
Squeezebox je nová patentovaná technológia, ktorá odvádza energiu preč z miesta pod nohami smerom k špičke a pätke a pridáva tak odpich pri otočkách a ollie. Tenšie jadro pod nohami prechádza v hrubšie a silnejšie miesta medzi a okolo viazania. Vďaka tejto technológii je doska stabilnejšia a ľahko ovládateľné.

POUŽITÉ SKLENENÉ VLÁKNA
- Triax Response Fiberglass
Všestranná pružnosť a spätná väzba, vďaka ktorej je zjazdný akýkoľvek terén.

Sklznica
- Sintered
Odolný a značne pórovitý povrch prináša väčšiu odolnosť a schopnosť absorbovať vosk a teda aj lepší sklz.

TVAR
- Twin Like
Či už jazdíš normálne alebo na switch, dáva Ti freestylový pocit tvaru Twin a zároveň zlepšuje plávanie a kontrolu vo všetkých možných terénoch a podmienkach.
- Pro-Tip
Ďalšia pôvodná technológia Burton. Zmenšujúca sa hrúbka špičky a pätky dramaticky znižuje váhu a ponúka hravejšie zvezenie.

HRANY
- Frostbite
Mierne rozšírenie hrán v mieste pod viazaním pre väčšiu kontrolu na zľadovatelom povrchu. Silné, keď to potrebuješ, hravé, keď nie.
- 10:45 Sidewall
Extrémne masívne bočnice užívajú dv