+ Pridať inzerát

145cm Burton Cruzer, White/green, Woodcore, Sidewall

145cm Burton Cruzer, White/green, Woodcore, Sidewall
Slovakia Košický kraj Košice Published November 24, 2020 ID #1129213

Použitý Snowboard Burton Cruzer, White/green, Woodcore, Sidewall, Camber. Mám k nemu aj viazanie za doplatok 100 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200034

Dĺžka: 145 cm

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

Špeciálny čistiaci proces vytvára skvelo extrudovanú sklznicu, ktorá kombinuje rýchlosť, odolnosť, ľahkú udržovateľnosť a rýchly sklz aj bez voskovania. Silné, celo-drevené jadro umožňuje parádny pocit kontroly, skvelú ohybnosť a stabilnú jazdu.

Biaxiálna laminácia- dve vrstvy v pozdĺžnych vláknach dovoľujú dobrý pocit z jazdy a držanie hrany.

Špička je o cca 5mm širšia než päta. Pre jazdné vlastnosti to znamená ešte čistejšie nástupy a prejazdy oblúkov, väčšiu stabilitu pri veľkých rýchlostiach a lepšiu ovládateľnosť pri jazde v prašane.

Najpoužívanejší profil stavby jadra je Negative Core Profile. Spočíva v tom, že sa tenšia časť jadra nachádza medzi viazaním, čo prináša ľahšiu ohybnosť a umožňuje tak jazdcovi využiť väčší stupňový rozsah nezávislej kontroly pomocou nôh. Snowboardy s týmto profilom jadra excelujú vo všetkých možných snehových podmienkach, zmenách terénu a na ľuďmi vytvorených prekážkach.