+ Pridať inzerát

144 CM BURTON PROCESS EXPERIENCE FLYING V 2018

144 CM BURTON PROCESS EXPERIENCE FLYING V 2018
Slovakia Košický kraj Košice Published November 9, 2020 ID #984364

Použitý snowboard BURTON PROCESS EXPERIENCE FLYING V 2018, GREEN, woodocre, carbon, HYBRID/rocker. Mám k nemu aj viazanie za doplatok 100 €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SNB_18028

Dĺžka: 144 cm

Pôvodná cena: 449 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

Pánsky snowboard Burton Process
Burton Process prešiel dlhým vývojom a vylepšovaním, a zadarilo sa. Získal freestylovú hravosť a všestrannú zdatnosť. Jadro s certifikátom FSC, Super Fly II vytvára ľahší dosku, zatiaľ čo profil jadra Squeezebox prenáša energiu smerom k špičke a päte, stabilné a bez námahy. Pre presné ovládanie má staré dobré camber prehnutie. Process je ideálny pre freestyle jazdcov, ale je schopný si podmaniť celý kopec, ako to dokazujú profíci, vrátane Marka McMorrise.
Technológia
The Channel - technológia The Channel umožňuje jednoduchšie a hlavne presnejšie prepojenie snowboardu a viazania skrze centrálnej chrbticu, ktorá rovnomerne rozdeľuje energiu pre lepší odraz. Je plne kompatibilný s EST a 3D technológiou a dovoľuje namontovať viazanie k doske v akejkoľvek polohe, stačí len natočiť a posunúť viazanie, ako práve potrebujete. U značky Flow je kompatibilný s vyššími modelmi - NX2, NX2-GT, Fuse, Fuse-GT, Nexus Omni a Juno.
Prehnutie
Pure Pop Camber - Je to klasické prehnutie, ktoré umožňuje s veľkou presnosťou kontrolovať rádius oblúku, veľa pomáha, keď rýchlo prenášate váhu z hrany na hranu a v neposlednom rade pomáha uľahčiť dopady na veľkých skokoch tým, že dodáva väčšiu podporu.