+ Pridať inzerát

130cm BURTON PROGRESSION LTR STREAK, GREEN/black, WOODCORE

130cm BURTON PROGRESSION LTR STREAK, GREEN/black, WOODCORE
Slovakia Košický kraj Košice Published December 13, 2020 ID #1280358

Použitý snowboard BURTON PROGRESSION LTR STREAK, GREEN/black, WOODCORE, sidewall, CAMBER/flat. Mám k nemu aj viazanie za doplatok €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200044

Dĺžka: 130 cm

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

Tento snowboard Burton LTR je dokonalá doska pre začiatočníkov, ktorí sú pripravení sa učiť. Neverte tomu chlapovi, ktorý tvrdí, že prvý deň ťahal frontside 360, každý musí niekde začať a Burton sa spojil s Americkou asociáciou inštruktorov snowboardingu, aby vyvinul špecializovaný snowboard naučiť sa jazdiť (LTR), ktorý je ľahší pre začiatočníkov. Tieto snowboardy LTR boli navrhnuté tak, aby špecificky riešili problémy, ktoré majú začiatočníci snowboardisti, ako napríklad chytanie hrán. Kombinácia hrany skosenia hrany, agresívneho bočného rezu a super mäkkého ohybu pomáha doska LTR eliminovať nežiaduce uhryznutie okrajov. Rad LTR je navrhnutý tak, aby vám pomohol postúpiť od začiatočného k strednému jazdcovi s čo najmenšou bolesťou a najzábavnejšou možnou zábavou. To všetko získate od spoločnosti Burton, lídra v dizajne snowboardov. Rýchla a odolná základňa Lightspeed poskytuje rýchlosť a pevnosť pri nízkej údržbe, zatiaľ čo drevené jadro Fly s redukciou hmotnosti a pridaním odozvy.

Snowboardy Burton majú ochrannú známku 3D, ktorá nie je kompatibilná so všetkými snowboardovými viazaniami. Uistite sa, že väzby, ktoré chcete pripevniť na dosku Burton, majú disky kompatibilné so vzorkou 3D otvorov.