+ Pridať inzerát

110 cm detský BURTON 13 orange, CAMBER/flat ( TOP stav )

110 cm detský BURTON 13 orange, CAMBER/flat ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published December 13, 2020 ID #1280321

Použitý detský/juniorský snowboard BURTON 13 orange, CAMBER/flat ( TOP stav ). Mám k nemu aj viazanie za doplatok €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SNB_15014

Dĺžka: 110 cm

Pôvodná cena: 245 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

Detský snowboard Burton je celosvetovo najpopulárnejší detský snowboard nabitý tým najlepším, aby dostal deti von na sneh a snowboarding ich bavil od prvého dňa. Vďaka technológii Easy Bevel je snowboard pružný, má tak veľkú schopnosťou odpúšťať chyby a s prehnutím Flat Camber je doska veľmi stabilná a ľahko ovládateľná. Doska je veľmi mäkká, a tak sa aj malí a ľahkí jazdci dokážu jednoducho popasovať s oblúkmi či zastavením. Technológia - Easy Bevel - technológia Easy Bevel dáva jazdcom neuveriteľne odpúšťajúcu dosku, u ktorej je prakticky nemožné zasekávať hrany.

S konvexnou základňou, ktorá dvíha hrany od snehu a super mäkkým prehnutím sa jazdci skvele učia rovnováhe. Prehnutie - Flat Camber - plochá zóna medzi viazaním znamená väčšiu stabilitu, lepšiu rovnováhu a kontrolu nad hranami Tvar - Twin - tvar snowboardu je dokonale symetrický pre vyváženú jazdu, ako na regular, tak na switch. Jibbing, polety aj rýchla jazda, to všetko s väčšou rovnováhou a stabilitou.

Jadro - FSC Certified Fly - klasické drevené jadro tip-to-tail, bez obetovania flexie, popu alebo sily. Využíva dva druhy dreva na dosiahnutie extrémne ľahkej dosky. - FSC (Forest Stewardship Council) - dosky sú vyrábané z dreva z certifikovaných lesov. Základným mottom ogranizácie FCS je podporovať ekologicky šetrné, sociálne prospešné a ekonomicky životaschopné obhospodárovanie lesov a tým pomôcť chrániť ohrozené a devastované svetové lesy. Laminácia - Biax - jib-friendly a torzne mäkká flexia, perfektná pre jazdenie v parku. Sklznica - Extruded - rýchlosť, sila a pop v základni, ktorá vyžaduje minimálnu údržbu.