+ Pridať inzerát

100 cm detský BURTON CHOPPER, BLUE/silver, ( TOP stav )

100 cm detský BURTON CHOPPER, BLUE/silver, ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published December 6, 2020 ID #1220761

Použitý detský/juniorský snowboard BURTON CHOPPER, BLUE/silver, WOODCORE, CAMBER/flat ( TOP stav ). Mám k nemu aj viazanie za doplatok €. Môžem ho poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+ 5 € ). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. SN200025

Dĺžka: 100 cm

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Snowboardy sú nabrúsené a navoskované.

CENA JE BEZ VIAZANIA: Viazanie si môžete dokúpiť podľa výberu v sekcii SNOWBOARDOVÉ VIAZANIA.

Snowboard Burton CHOPPER je vhodný pre tých najmenších. Prehnutie: Flat Top - medzi nohami je doska plochá, čo má za následok lepšiu stabilitu, rovnováhu a kontrolu nad jazdou po hrane. Špička a päta sa dvíhajú do rockera pre uvoľnenú jazdu bez zachytávania. Shape: Twin - má rovnako dlhú špičku i pätu, takže je jedno, ktorou stranou sa pustíte. Tento tvar Twin je určený predovšetkým na freestyle. Twin Flex je symetrické ohnutie dosky od špičky až po pätu, umožňujúce dokonale vyváženú obvyklú jazdu, ale i jazdu na switch. Jadro: Certified Super Fly. Extruded FH Base – nenáročná a všestranná sklznica poskytujúca odolnosť, rýchlosť a nízke nároky na údržbu. Použité sklenené vlákna Biax™ Fiberglass. Technológia Easy Rider, ktorá prináša hrany, ktoré sa nezasekávajú.

Vďaka technológii Easy Rider je snowboard pružný, s veľkou schopnosťou odpúšťať chyby a vďaka nulovému prehnutiu je doska veľmi stabilná a ľahko ovládateľná. Snowboard je mäkký, a tak sa aj malí a ľahkí jazdci dokážu ľahko popasovať s oblúkmi či zastaviť. Easy Rider - technológia Easy Rider dáva jazdcom neuveriteľne jemné a odpúšťajúce dosky, u ktorých je prakticky nemožné, aby sa zachytávali na hrane. S konvexnou základňou, ktorá dvíha hrany od snehu a super mäkkým prehnutím sa jazdci skvele učia rovnováhe a kontrole dosky.

Twin - tvar snowboardu je dokonale symetrický pre vyváženú a univerzálnu jazdu, ako na regular, tak na switch. Jibbing, polety aj rýchla jazda, to všetko s väčšou rovnováhou, premenlivosťou a stabilitou.

Fly - klasické tip-to-tail drevené jadro od Burtonu, zlepšuje prevedenie, flexibilitu a životnosť dosky. Biax Fiberglass - jib-friendly nekrútiaci sa a odpúšťajúci feel, perfektný pre jazdenie v parku. Extruded - rýchlosť, sila a skvelý pop v základni, ktorá vyžaduje len veľmi malú údržbu. Predbiehajte svojich priateľov na svahu bez neustáleho voskovania.