+ Pridať inzerát

Výkonná led čelovka, červené bočné ledky

Výkonná led čelovka, červené bočné ledky
Slovakia Banskobystrický kraj Banská Bystrica Published October 24, 2020 ID #801542

Predám kvalitnú 3 parabolovú led čelovku, 3 módy svietenia: svieti hlavná ledka,svieti hlavná ledka slabo, svietia bočné červené ledky.Nabíjanie batérií priamo v čelovke.
Veľkou výhodou sú červené bočné ledky. Červené svetlo neoslňuje ľudské oko, takže v tme po zhasnutí vidíme ako predtým, nemusia sa oči znovu prispôsobovať.Navyše je červená farba pre väčšinu zveri a rýb prakticky neviditeľná. skvelá napríklad pre rybárov pri vyvážaní.Takisto vás neotravuje nočný hmyz.
Ďalšou veľkou výhodou je nabíjacia koncovka USB. čelovku nabijete nabíjačkou od mobilu, , s počítača, notebooku, bežnou autonabíjačkou či s power banku, nepotrebujete žiadne ďalšie zbytočné káble.
Pri kúpe čelovky je obzvlášť dôležité dať si pozor na kvalitu batérie, také s kapacitou 4000mah a viac v skutočnosti ešte neexistujú, ich reálna kapacita je v drvivej väčšine prípadov niekoľkonásobne nižšia ako mnou ponúkaných batérií. To je dôležité hlavne pri vysokovýkonných čelovkách, ako je táto
Balenie obsahuje:
led čelovku s červenými bočnými ledkami
KVALITNÉ BATÉRIE Panasonic 2ks,cca3400mah REÁLNYCH/viď foto/ S týmito batériami vám vydrží čelovka svietiť neporovnateľne dlhšie