+ Pridať inzerát

Predám naviják SHIMANO Ultegra CI4+ 14000 XSC

Predám naviják SHIMANO Ultegra CI4+ 14000 XSC
Slovakia Žilinský kraj Žilina Published December 2, 2020 ID #1188140

Predám tento špičkový naviják značky SHIMANO, jedná sa o skvost medzi všetkými kaprárskymi navijakmi, naviják je nový, nikdy nebol použitý, je ku nemu záruka, a je v bezchybnom stave. Kontakt možný cez email alebo na mobile. Ak inzerát stále vidíte, je aktuálny.


Naviják - SHIMANO ULTEGRA CI4 14000 XSC, vlastnosti:

Použitím kompozitu C14 + došlo k výraznému zníženiu celkovej hmotnosti kompaktného tela navijáku ULTEGRA. Výrazne sa tak podarilo vylepšiť rýchlosť prútu pri nahadzovaní, čo sa prejavilo predĺženými hodmi.

K tomu prispieva aj použitie systému dvojrýchlostného ukladaniu vlasca a pomalá oscilácia, cievka AR-C a nová vysokorýchlostná brzda Hi-Speed drag. Za studena kovaná prevodovka HAGANE a úložné prevody X-Ship ponúka vynikajúcu presnosť a výkon pri navíjaní záťaži. O skvelí ľahký vchod sa stará 5 zapúzdrených nerezových ložisiek S A - RB a jedno ložisko valčekové. Navijak je pri vode vybavený novou unikátnou technológiou X - Protect, ktorá zaisťuje ochranu vnútorných súčiastok proti vode a prachu. Technológia G Free Body s kombináciou uchytenia navijáku Parallel Body k osi prútu pomáha rybárovi dosahovať extrémne vzdialenosti a presnosti pri nahadzovaní, a to nonstop bez únavy pri celodennom rybolovu.

Nová ULTEGRA C14+ sa právom píši veľmi kompaktným telom, ktoré pri love dáva skvelí pocit chovania tohto ľahkého Big Pit navijáku.

- ložiská 5 S A - RB + 1 RB
- ukladanie vlasca: 2 Speed, Aero Wrap II, Super Slow 5
- kľučka: jednoduchá kľučka z obrábaného hliníku
- materiál tela: C14+
- materiál cievky: zastudena kovaný hliník


Veľkosť cievky: 140
Počet ložisiek: 6
Prevod: 4,3:1
Kapacita: 0,35mm/550m 0,40mm/400m 0,45mm/300m
Náhradná cievka: áno
Návin na otáčku kľučky: 103cm
Hmotnosť: 540g