+ Pridať inzerát

Čelovka - TRAKKER Nitelife L4 Headtorch

Čelovka  - TRAKKER Nitelife L4 Headtorch
Slovakia Nitriansky kraj Nitra Published November 17, 2020 ID #1063708

Predám novú zabalenú čelovku TRAKKER Nitelife L4 Headtorch za super cenu
30€.

Svietivosť 470 lm !!!!!

Čelovka - Nitelife L4 Headtorch - Pri dizajnovaní čelovky Nitelife L4 čelovka sme mysleli hlavne na jednoduché používanie skombinované s presnosťou toho mať so sebou v noci na brehu spoľahlivú čelovku.

475 lumenov čelovka je napájaná tromi AA batériami, ktoré sú súčasťou balenia. Baterky sa ľahko dajú zasunúť do krytu, ktorý je umiestnený na zadnej časti čelovky a možno posúvať po štýlovom červenobielom elastickom pásiku, ktorý možno nastaviť pre väčšie pohodlie pri nosení.
Kompaktné svetlo vpredu možno plne nastaviť a tak ponúknuť optimálne osvetlenie. Na čelovke je použitá XP-G2 Cree biele LED svietidlo so štyrmi nastaveniami – silné, stredné, slabé a blikanie. Ohromí aj maximálny dosah 100m pri nastavení na Boost mode, ktorý sa dá zapnúť dlhým podržaním tlačidla pri akejkoľvek svetelnosti.
Perfektne sa hodí, keď v noci prehadzujete a potrebujete posvietiť aj trebárs na protiľahlý breh. Ohromujúca nie je len dosah svetla, ale aj skvelá výdrž bateriek – až 122 hodín pri nastavení na slabé svetlo a 55 hodín pri nastavení na silné svetlo.
Nitelife L4 má veľa možností nastavenia na prednom svetle, ale na kryte na baterky nájdeme červené LED svetlo, ktoré je dobre viditeľné z brehu, keď ste v člne. Toto je niekedy nutnosťou na veľkých jazerách. váži len 195g aj s batériami.

Vlastnosti produktu:
Výkonné 470 lumenove svietidlo
Tri nastavenia jasu plus režim Boost
Červené svetlo na zadnej časti pre použitie na lodi
Široký kužeľ svetla
Nastaviteľný elastický pásik
Technické parametre:
Batéria: 3 × 1.5V AA Alkaline batérie
Typ svietidla: 1 x XP-G2 Cree Biela LED
Materiál: Hliníkové telo
Rozmery: Svietidlo 32mm x 71mm x 34mm
Kryt na batérie: 53mm x 76mm x 34mm
Hmotnosť: 195g (s baterkami)

(mikbaits,shimano,starbaits,fox )