+ Pridať inzerát

Vz. 61 Plynový (Expanzný) 9mm Knall

Vz. 61 Plynový (Expanzný) 9mm Knall
Slovakia Košický kraj Spišská Nová Ves Published November 29, 2020 ID #1160508

Predám tento plynový (expanzný) samopal. Jedná sa o novovýrobu ktorá sa vôbec nelíši od prerobených ostrých zbraní až na to, že na púzdre záveru sa nachádza malý nit ktorý bráni demontáži závorníku (podľa mňa celkom zbytočnosť a obtiažne čistenie závorníku hold EU) a chýba aj spomaľovač kadencie (túto súčiastku nedávajú ani do ostrých verzií - trocha väčší kopanec a rýchlejšie vyprázdnenie zásobníka), odpadá registrácia na polícií. Ďalšia výhoda tejto zbrane je v jej konštrukcií, nachádza sa v nej full auto mechanizmus ktorý je 100% zhodný pre všetky verzie vz. 61
Podmienky predaja: Preukázanie sa OP (18+)(nerobím si kópie OP len chcem nahliadnuť a presvedčiť sa o veku) , osobný predaj (Je zakázané posielať poštou zbrane kat. D), cudzincom okrem občanov ČR NEPREDÁVAM !!!.
Dobrá rada na záver. Pri používaní tejto zbrane sa riaďte hlavne 190/2003 Zb. Zákona o zbraniach a strelive § 7 odsek (2), § 28 odsek (1), § 55 odsek (9),(11)

Kontakt len mailom filip.dopirak(zavináč)gmail.com, tel. číslo vymyslené!!!, môžem ju doviesť kam chcete ale dovoz nieje zadarmo (kto ju chce zaplatí za dovoz dopredu cez ebanking).