+ Pridať inzerát

Úplne nová vzduch. zn. GAMO Hunter 1250 v ráži 4.5 mm, 16 J.

Úplne nová vzduch. zn. GAMO Hunter 1250 v ráži 4.5 mm, 16 J.
Slovakia Košický kraj Michalovce Published October 23, 2020 ID #767685

ODPORÚČAM POZORNE PREČÍTAŤ CELÝ TEXT:
Predám úplne novú zlamovaciu - pružinovú vzduchovku zn. GAMO Hunter 1250, v ráži 4.5 mm, 16 J, zakúpenú dňa 17.12.2019. Zo vzduchovky ešte nebolo vystrelené ani jeden náboj, ba dokonca ani na prázdno nebola zalomená, len dva krát bola vybratá z krabice a to, prvý krát keď bola kúpená a druhý krát teraz keď bola fotená. Zalamovacia vzduchová puška Gamo Hunter 1250 je rokmi overený model svetoznámeho španielskeho výrobcu vzduchových zbraní Gamo a je TOP modelom výrobcu spomínanej zn. Tento model zbrane sa stal veľmi populárny po celom svete vďaka vynikajúcim technickým údajom. Číslo v názve modelu znamená, že rýchlosť výstrelu dosahuje jednu štvrtinu z tisíc futov za sekundu. Pre prehľadnosť je potrebné upresniť, že 1 fut predstavuje približne 0,31 m to znamená, že 1250 futov = 387 m. Tento typ vzduchovky patrí medzi najsilnejšie zlámovacie pružinové vzduchovky na celom svete. Vzduchovka sa vyznačuje štýlovou nádhernou drevenou obojručnou pažbou, nastaviteľnými mieridlami, poistkou proti nechcenému výstrelu, tlmičom hluku výstrtelu, úsťovou rýchlosťou až do 305 m/s / závisí od typu náboja, od poveter. podmienok pri streľbe ... /, špeciálna montážna lišta na optiku - 11 mm šína.
Ako záručný list, návod na používanie zbrane a orig. fabrická krabica je samozrejmosťou. Táto ponúkaná vzduchovka je veľmi silná oproti ostatný pružinovým vzduchovkám, zbraň je výlučne zo železa a pažba z bukového dreva, predný - ľavoruký obojstranný úchop na pažbe a pištoľová rukoväť - laserom gravírovaná.
Nové prenosné púzdro čiernej farby na spomínanú vzduchovku stálo 20 € a je grátis ku zbrani. PC ponúkanej vzduchovky v decembri 2019 bola 420 €.
Tento typ zbrane s maximálnym výkonom - zákonom u nás dovoleným, väčšinou používajú profesionálny strelci pre športovú streľbu na väčšiu vzdialenosť a poľovníci vo svete na lov škodných zvery v krajine, kde je to dovolené.
Pre začiatočných a menej skúsených strelcov sa v žiadnom prípade neodporúča - ani im nepredám.
Len volať, lebo na SMS-ky nereagujem.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
-------------------------------
Kaliber: 4,5 mm
Energia: 16 J
Nabíjanie: zalomením
Úsťová rýchlosť: do 305 m/s
Strelivo: olovené diabolo
Typ mechanizmu: pružina piest
Montážna lišta: 11 mm
Pažba: drevo - buk s ozdob. rytinou
Dĺžka hlavne: 450 mm
Celková dĺžka: 1230 mm
Hmotnosť: 4,1 kg