+ Pridať inzerát

CZ75 TS Orange

CZ75 TS Orange
Slovakia Trnavský kraj Senica Published October 23, 2020 ID #771596

Z prvej časti názvu je zrejmé, že konštrukčným východiskom tejto zbrane je vydarená a obľúbená pištoľ CZ 75 TACTICAL SPORTS, ktorá od svojho uvedenia na trh v roku 2005 žne veľké úspechy v IPSC divízii Standard. O kvalite Tacticalu svedčí aj to, že poslúžil ako základ odvodenej modelovej rady CZ 75 TS CZECHMATE pre náročnú divíziu Open.
Dovetok ORANGE indikuje, že ide o ďalšiu zo športových pištolí, ktorou Česká zbrojovka reaguje na najnovšie trendy v streľbe IPSC, kde sa začína stále viac akcentovať čo najšportovejší vzhľad používaných zbraní. V praxi to znamená viac pestrých farieb,. Tento postup už uherskobrodská firma uplatnila na modeli CZ 75 SP-01 SHADOW (prevedenie ORANGE) alebo pištoli CZECHMATE (verzia PARROT). Trh zareagoval pozitívne, takže teraz prichádza oranžový TACTICAL SPORTS – u ktorého ale nástup farebných doplnkov predstavuje súčasť ďaleko väčšieho počtu zmien, z ktorých niektoré sú z uživateľského hľadiska veľmi podstatné.
Na prvý pohľad na modeli CZ 75 TACTICAL SPORTS ORANGE upútajú oranžové hliníkové pažbičky a navádzač zásobníka, doplnené o rovnako sfarbené dno zásobníka. Rovnako ako u ďalších farebných pištolí CZ sú tieto prvky charakteristické a exkluzívne iba pre túto verziu a samostatne ich nekúpite.
K novinkám, ktoré niesú na prvý pohľad viditeľné, ale v praxi ich pocítite a oceníte, patrí v prvom rade ručne lícovaná leštená hlaveň, u ktorej sa podarilo v porovnaní so základným prevedením TACTICAL SPORTS zlepšiť už aj tak skvelú presnosť. Hlavne modelu ORANGE sa naviac vyrábajú z odlišného materiálu a bola zosilená kulisa, čo predĺžilo ich životnosť – to je pre aktívnych športových strelcov veľmi dôležitá pridaná hodnota. Oproti pôvodnému TS-ku je vylepšená úprava rámu. Na úchopových plochách je nové ryhovanie pre spoľahlivý úchop za všetkých okolností. K nemu prispievajú aj ploché hliníkové pažbičky a opierka pre palec. Celkovo sa dá hovoriť o ďalšom zvýšení streleckého komfortu.
Ako je u uherskobrodkých športových špeciálov tejto triedy zvykom, pri výrobe modelu ORANGE sa záver ručne lícuje do rámu pre minimalizáciu vôle a dosiahnutie maximálne spoľahlivej funkcie a presnosti. Rýchle prebíjanie umožňuje osvedčený navádzač zásobníka. Vyladená jednočinná spúšť (SA) v kombinácii s hranatým kohútom zaručujú precízne odpálenie presne vo chvíli, kedy to strelecké situácia vyžaduje.
Pištoľ CZ 75 ORANGE s mechanickými mieridlami má mušku tvorenú 1mm červeným svetlovodným vláknom ( u tejto modelovej rady novinka) a nastaviteľný cieľnik. Povrchová úprava rámu je osvedčený čierny lak s vysokou odolnosťou voči ošúchaniu. Záver je matne černený. Pištoľ sa dodáva vo veľkom plastovom kufri s výrezmi pre uloženie zbrane a príslušenstva, ktoré tvorí olej a sada tlmičov pre zníženie spätného

Aktuálna cena je 1400 € v prípade záujmu len volať 0905888945 zbraň je nová komplet balenie .Ponuka platí do zmazania inzerátu prepis Senica