+ Pridať inzerát

Predám Sniperku

Predám Sniperku
Slovakia Nitriansky kraj Levice Published October 23, 2020 ID #764367

Jedna z najpopulárnejších a zároveň najpoužívanejších odstreľovačiek v airsoft svete je od firmy Well. Výborne spracovaná a zároveň výkonná Full Metal sniperka replika podľa anglického originálu AW Accuracy International L96. Avšak pod čínskym označením Well MB01.

Replika je v kompletnom sete, všetko čo potrebujete je v "krabici". Puškohľad 3-9 x 40, montážne krúžky ku puškohľadu, ochranné krytky na puškohľad, zásobník, taktický popruh, rýchlonabíjačku BBčiek, vyterák hlavne a neodmysliteľný malý balíček testovacích BBčiek.

Model Olive je v tmavo zelenom farebnom prevedení.Celá zbraň je celokovová, samozrejme máme na mysli hlaveň a "pohonné ústrojenstvo". Spúšťací mechanizmus je kovový, válec je hliníkový, tryska mosadzná, piest a trň pružiny sú z plastu. Pažbenie je tak ako na originály z odolného plastu. Úsťová rýchlosť je na úrovni 140-150 m/s (460-480 Fps) v závislosti od rôznych okolností. Samotná hlaveň je dlhá 500 mm, čo v spojení s HopUpom zaisťuje vysokú presnosť. Doporučujeme strelivo ťažšieho kalibru a to minimálne 0,28g a viac. Čím ťažšia BBčka tým presnejšia avšak s o niečo kratším dostrelom. Celkový dostrel je 50 až 70 metrov, v závislosti od použitého streliva a poveternostných podmienok.
Puška "Sniperka", je vhodná tak ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých hráčov. Tento model v klasickom čiernom vyhotovení.
Sniperka je nová takmer nepoužívaná cena je 120€ plus dohoda