+ Pridať inzerát

ICS PAR mk3 16

ICS PAR mk3 16
Slovakia Trenčiansky kraj Bánovce nad Bebravou Published November 26, 2020 ID #1134634

Predám airsoftovú PAR mk3 od ICS v najdlhšej, 16" verzií. Zbraň bola v minulosti striekaná, aktuálne je farba odstránená no nejaké drobné zvyšky sa nájdu v neprístupných rohoch. Telo je z prevažnej časti vybrúsené na kov, inak sú na zbrani iba menšie oderky z používania. Vnútorný mechanizmus aj ovládacie prvky fungujú bez problémov až na streľbu dávkou - tá je vyradená (upravená kulisa prepínača). Boli vymenené tieto diely:

Valec plný SHS
Hlaveň 6.03 495mm Tornado
Flash hider CM.700A

Kvér má od výroby kovovú hop-up komoru. Ideálna platforma na DMR projekt s väčším výkonom nakoľko má zbraň delený ICS mechabox s rýchlou výmenou pružiny ktorý sa ľahko servisuje a je pevnejší ako klasická V2 pričom využíva rovnaké diely. Zbraň sa predáva bez zásobníka, pridám k nej šikmú prednú rukoväť, RIS QD oko na popruh a veľký škaredý flash hider.

Menšia dohoda možná na cene možná, prípadne vymením za nejakú zaujímavú značkovú zbraň (ICS, CA, G&G, G&P, LCT a pod) +- doplatok. Uprednostňujem osobný odber ale môžem poslať aj na dobierku (+ poštovné 5€). V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, prípadne telefonicky po 16:00.