+ Pridať inzerát

Skialpový set

Skialpový set
Slovakia Žilinský kraj Ružomberok Published October 27, 2020 ID #868790

Predám skialpové lyže s viazaním. Set bol použitý max. 5 krát, je bez poškodení + navoskovaná sklznica. Lyže sú značky Fischer v dĺžke 182cm, viazanie je značky Dynafit TLT speed turn 2.0 (navŕtané na lyžiarku s veľkosťou MP280, dá sa ešte prispôsobiť aj na inú veľkosť). V prípade záujmu mi píšte na mail alebo sms.


Skialpinistické lyže Fischer Transalp 82 18/19 ľahké skialpinistické lyže s klasickými a dlohoudobými osvedčenými rozmery a technológiami. Jadro ukrýva ľahkú, drevenú sendvičovú štruktúru AIR TEC, ktorá je v oblastiach pod viazaním vystužená titanalovými pláty. Na prvý pohľad zrejmá je zaklenutá forma AEROSHAPE, skĺbená s klasickými plochými bočnicami pre maximálny výkon v zjazde. AEROSHAPE - zakrivenie vrchnej plochy lyží pre redukciu hmotnosti, veľkú torznú stabilitu a tiež proti usadzovaniu nánosov snehu na lyžiach. TRANSALP 82 prináša vyvážené dispozície pre výstup aj zjazd. Lyže sú to veľmi ľahké a zároveň dostatočne stabilné, veľmi točivé a príjemne ovládateľné. Vybavené samozrejme špičkou TOUR ROCKER, ktorá ďalej vylepšuje vlastnosti pre zjazd v hlbšom snehu. Tento model ponúka osvedčenú kvalitu materiálov, odolnosť a výborný pomer kvality a ceny.

Vlastnosti:

- Sidecut: 119-82-105
- Radius: 17 m/169 cm
Skialpinistické viazanie Dynafit TLT Speed Turn 2.0 pre lepšiu efektívnosť prešlo inováciou. Nová varianta 2.0 má oproti

Dynafit TLT Speed Turn (predtým TLT Speed) vylepšenú a pevnejšiu špičku. Viazanie je obľúbené vďaka svojej spoľahlivosti, bezpečnostnému vypínaciemu systému, nízkej hmotnosti a hlavne cene!

Vlastnosti:
- materiál: kovaný hliník 7075, nerezová oceľ, vysoko pevnostný plast
- vypínacia sila: 4 - 10 DIN
- špička: poloha zjazd a chôdza, umožňuje pripnutie mačiek
- nastaviteľná pätka v rozsahu +/- 12,5 mm
- možnosť pripnutia mačiek Dynafit Crampons (môžnosť dokúpiť)
- súčasťou balenia je pár bezpečnostných laniek Dynafit Guide Leash
- hmotnosť: 660 g/pár