+ Pridať inzerát

Peňaženka na mince vyrobená z recyklovanej duše bicykla

Peňaženka na mince vyrobená z recyklovanej duše bicykla
Slovakia Nitriansky kraj Komárno Published November 7, 2020 ID #968570

Bez nás by sa stal z týchto duší komunálny odpad, ktorý by znečisťoval len životné prostredie. Preto sme sa s jedným odvážnym rozhodnutím vydali cestou, že z použitých duší vytvoríme niečo nové, niečo jedinečné a použiteľné. Začali sme so zbieraním, následne s triedením a očistením použitých súčiastok bicyklov, aby sme z nich vytvorili nové formy. Na každom našom výrobku sú badateľné znaky používania, škrabance, odreniny a záplaty po oprave defektov. Opasky a peňaženky majú svoj príbeh, precestovali kus našej okolitej krajiny, videli úsmev i slzy. Preto milujeme s nimi pracovať. Ich tajnú minulosť pretavíme do nových zážitkov.

Peňaženka na mince - vonkajšia časť vyrobená z recyklovanej duše bicykla, vnútrajšok tvorí mäkké tkanivo. Uzáver zipsu je z ventilu. Naše výrobky šijeme vlastnoručne a sú extra odolné.

Výška: 9 cm
Šírka: 12 cm
Farby: zelená, oranžová, modrá, červená, ružová
Cena vrátane poštovného: 9 EUR

Dôležité: Prosím Ťa, svoju objednávku zadaj včas s prihliadnutím na skutočnosť, že tvoja peňaženka na mince bude vyrobená vlastnoručne, aby sme ju vedeli ešte do Vianoc zaslať. Objednávka do 10. decembra je pre Vás istotou Pred nákupom peňaženky prosím maj na pamäti, že každý kus sa vyrába jednotlivo z recyklovaného materiálu, preto miesto záplaty alebo text výrobcu na tvojej peňaženke sa nemusí stotožňovať s obrázkom.

Peňaženka na mince vyrobená z recyklovanej duše bicykla je výnimočný darček pre Teba, Tvojich rodinných príslušníkov alebo priateľov. Nákupom našich produktov eliminuješ environmentálnu záťaž tvojho životného prostredia.