+ Pridať inzerát

SKIALP lyže VOLKL Amaruq+ Marker Tour F10 + pásy

SKIALP lyže VOLKL Amaruq+ Marker Tour F10 + pásy
Slovakia Prešovský kraj Poprad Published October 27, 2020 ID #856495

Predám veľmi zachovalé skialp lyže VOLKL Amaruq v dĺžke 163 cm s viazaním Marker Tour F10 veľkosť L spolu s volkl pásmi. Skĺznica a hrany vo veľmi dobrom stave. Bez poškodení a hrany sú hrubé. Pásy sú tiež vo veľmi slušnom stave, bez potreby výmeny.

technológia
MULTI LAYER woodcore LIGHT
Špeciálne vysoko kvalitné drevené jadro je zložené z viacerých druhov dreva s ohľadom na úsporu hmotnosti, avšak pri zachovaní optimálnych jazdných vlastností a schopnosti tlmiť nežiaduce vibrácie.

TOURING FULL CAMBER
CIEĽOVÁ SKUPINA:
Športové lyžiari, klasický touring

CHARAKTERISTIKA TVARU
Konštrukcia spolieha na tradičné prehnutie lyže a kontaktné dĺžku hrany lyže so snehom.

VÝHODY:
Konštantná dĺžka kontaktu hrany sa snehom poskytuje maximálnu kontrolu a stabilitu pri jazde, zároveň tiež pri traverzování veľmi prudkých svahov.

POWER CONSTRUCTION
Konštrukcia vytvorená špeciálne s ohľadom na enormný sily a tlaky, ktorými sú lyže namáhané v plnom zaťažení pri vyšších rýchlostiach. Pridaná vrstva titanalového plech zvyšuje stabilitu lyže.
MARKER F10
Princíp konštrukcie spočíva v použití osvedčeného designu viazaní Duke a Baron, iba s optimalizovaným pomerom váha - výkonnosť, ktorý je tak dôležitý pre touringové viazania. Viazanie má nižšiu hmotnosť ako vyššie spomínané viazania a je určené pre širší okruh skialpinistov – konkurencia viazaniu Diamir Freeride. Vybavené najnovšou špičkou „Triple Pivot Contact" a pätou „Hollow Linkage" je F10 Tour perfektnou voľbou pre každého, kto chce to najlepšie, čo sa váhy, manipulácie a spoľahlivosti týka. Lyžiari, pre ktorých je zjazd rovnako tak dôležitý ako výstup budú z Tour F10 nadšení!

Podrobný popis vlastností viazania F10 a F12:

1. HOLLOW TECHNOLÓGIA Konštrukcia dutého rámu, ktorá je zosilnená sklenenými vláknami umožňuje výbornú stabilitu pri veľmi nízkej váhe.

2. BACK COUNTRY COMFORT (BCC) TOURING MECHANIZMUS Patentovaná, ergonometricky tvarovaná páka pod lyžiarkou umožní pohodlné otváranie a zatváranie viazania - a tým pádom nastavenie na pozíciu „touring". Bezpečnostná poloha páky zabráni neúmyselnému otvoreniu.

3. VYVÁŽENIE Sklopenie BCC páky posunie celé viazanie o 40mm dozadu, čím dosiahnete pohodlnejšiu pozíciu pre chôdzu rovnako ako vyvážené lyže pri manipulácii v strmšom teréne.

4. STÚPACÍ MECHANIZMUS Titánová konštrukcia viazania sa dá veľmi ľahko prestaviť palicou na dve pozície sklonu: 7° a 13°. Integrovaný tlmič z elastomeru vám spríjemní výstup, pretože odpadne nepríjemné cvakanie viazania.

5. ŠPIČKA TRIPLE PIVOT COMPACT Novo vyvinutá, veľmi kompaktná špička má v sebe priečne uloženú pružinu. Spoľahlivé vypínanie zaistí rovnako tak ako u bežného viazania pohyblivá doska spolu s otočnými valčekmi, ktoré sú integrovanou súčasťou špičky viazania. Hliníková výstuha spevní konštrukciu viazania, bez toho, aby to pridalo na zbytočnej váhe.