+ Pridať inzerát

SKI TRAB MAGICO 178 cm+ DYNAFIT TLT RADICAL ST 82MM + pásy

SKI TRAB MAGICO 178 cm+ DYNAFIT TLT RADICAL ST 82MM + pásy
Slovakia Prešovský kraj Poprad Published October 27, 2020 ID #858419

Predám málo používané a veľmi zachovalé TOP skialp lyže SkiTrab Magico v dĺžke 187 cm s viazaním Dynafit TLT Radical a s pásmi.
Lyže sú naozaj vo výbornom stave a hlavne skĺznica a krany! Nič nebolo zalievané a hrany nie sú zbrúsené. Lyže sú veľmi ľahké.

https://www.ekosport.co.uk/ski-trab-magico-15-dynafit-tlt-radical-st-82mm-17-p-M00002990.html

Vďaka farbám svojho výrobcu je MAGICO turistickou lyží, ktorá uspokojí najmä lyžiarov hľadajúcich efektívne lyže do kopca aj z kopca. Jeho výraznejšie opatrenia umožňujú, aby bol obzvlášť pohyblivý z kopca bez toho, aby obmedzoval jeho výkon do kopca, pretože si zachováva veľkú ľahkosť. Jednoducho „magické“ lyže!

TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY:
Konštrukcia:

'
- Konštrukcia: Piuma Quadriaxial Cap

- Jadro: aero (plást)

- Oceľové hrany

- Uhlíkové výstuže

- Jediná: sintrovaná

- Aramidová technológia: aramid je jedným z najrozšírenejších syntetických vlákien. Zvyčajne sa používa vo vojenských a leteckých aplikáciách pre svoju neuveriteľnú odolnosť. Základné zloženie aramidu vo voštine predstavuje najlepšiu správu o sile / nízkej hmotnosti, ktorá je v súčasnosti na trhu k dispozícii.

- Ľahká technológia: mimoriadne ľahké jadro, ktoré ponúka maximálnu pevnosť proti skrúteniu. Rôzne technologické riešenia závisia od výberu najlepších surovín a presného a presného procesu rôznych pracovných fáz.

- Duo Tech: chvost so špeciálnym tvarom, ktorý robí rozdiel: zlepšuje výkon otáčaním lyžovania na rovnom teréne a tiež sa ukazuje ako veľmi užitočný systém na pripevňovanie koží k chvostu.

- Regulácia krútiaceho momentu Hi-Box: Tenká vrstva uhlíka z mikrosieťky (3k) ovinutá okolo lyže, ktorá ponúka výrazne vyššiu torznú tuhosť (až 46%).
Tento typ liečby pomocou AIMS poskytuje konštrukcii antitorové prínosy bez toho, aby sa znížili ohybové hodnoty lyží.

- Aktívne tlmiče Attivo

Najlepšie osobný odber ale po dohode pošlem aj na dobierku.