+ Pridať inzerát

Ski Trab Altavia Carbon 2019,skialp

Ski Trab Altavia Carbon 2019,skialp
Slovakia Prešovský kraj Poprad Published October 25, 2020 ID #824369

Predám nové špičkové skialp karbónové lyže SkiTrab Altavia Carbon,dĺžka 164cm,R 17,7m geometria 116 82 104 mm,váha 1050g
Predám ako set z novým viazaním Atomic Backland a nové pásy.

Karbónová verzia model SKITRAB ALTAVIA od firmy SkiTrab je určená náročných skialpinistov, ktorí často šliapu, ale chcú si užiť aj zjazd. Ideálna do rôznych druhov snehu. Konštrukcia lyže je zo 14-vrstvovej Lightweight technológie s niekoľkými inováciami. Jadro je z ľahkého dreva využívajúcu novú technológiu Liwood fiber box core- technológia, kedy je jadro obalené kevlarovými vláknami.

Liwood box core – jadro vyrobené z ľahkých drevín, pričom jeho tuhosť je horizontálne rozvrstvená od stredu k hrane lyže.
Attivo Progressive Shape – umožňuje lepší vstup do oblúku.
Wood-Core Air Canals– ľahké drevené jadro so vzduchovými kanálikmi zaručuje nízku hmotnosť pri zachovaní maximálnej pevnosti.
Cap Piuma Quadriaxial – Aramidové jadro obalené do štvorsmerového obalu – aj pri nízkej hmotnosti lyže záruka kvalitného ovládania lyže aj v ťažšom teréne
Steel Hedge 52 HRC – Oceľové hrany z najkvalitnejšej ocele s tvrdosťou 52hrc - záruka maximálnej trvanlivosti a priľnavosti na tvrdému povrchu.
Edge Radial Finishing – Finálne mikrobrúsenie a presné nastavenie koncov hrán - zlepšuje vedenie oblúku, zjednoduchšuje ovládanie a podporuje vynikajúci sklz lyže.
P.A. Strong Protection – Polyamidová vrstva odolná proti poškrábání chrání strukturu a design lyže.
Sintered base – zlepovaná sklznica s vysokou molekulárnou hustotou zabezpečuje excelentný sklz a dlhú trvanlivosť sklznice.
Fiber Plate Support - Zpevnenie lyže v oblasti umiestenia viazania. Maximálna záruka bezpečného upevnenia lyžiarskeho viazania
Carbon Glass Reinforcement – Zosílenie za pomoci uhlíkových, sklenených vlákien a ďalších vrstiev - prináša vynikajúcu odolnosť voči torznému namáhaniu a lepšiu pružnosť v oblúku.

Mam viac skialp setov,poradím a pomôžem pri výbere a podobne.
Moja cena za set 799€
Predaj osobne alebo na dobierku.
Ďalšia moja ponuka-kliknite na Skialp