+ Pridať inzerát

SALOMON X PRO X90 2019, My custom fit 3D sport, ako NOVÉ

SALOMON X PRO X90 2019, My custom fit 3D sport, ako NOVÉ
Slovakia Košický kraj Košice Published December 4, 2020 ID #1215206

Použité lyžiarky SALOMON X PRO X90 2019, My custom fit 3D sport liner, Custom shell, Oversized pivot, Boost flex ( ako NOVÉ ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK200220

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

316 (27.5cm) = veľkosť EU 42,5

Pôvodná cena : 345 €

Salomon X Pro 90 je výkonnostná all-mountainová lyžiarska obuv vybavená novou revolučnou technológiou 3D, ktorá eliminuje tlakové body a zlepšuje fixáciu nohy.

Zjazdové topánky sú určené pre dynamických lyžiarov, ktorí preferujú All-moutain terén. Do náročného a neupraveného terénu sa skvele hodia vďaka technológii Twin Frame, ktorá umožňuje skvele prenášanie energie a držanie nohy pre maximálny výkon na svahu. Twin Frame technológia kombinuje extrémne pevný materiál v miestach, kde je topánka najviac namáhaná, s mäkkým materiálom umožňujúcim individuálne prispôsobenie.

Individuálne prispôsobenie je zaistené vďaka polyuretánovému skeletu s inováciou 360° Custom Shell, ktorá zaisťuje pohodlie pre každý tvar nohy. Topánka sa perfektne tvaruje okolo Vášho chodidla a prispôsobí sa vo všetkých smeroch. Custom Shell umožňuje dokonale prispôsobiť tvar skeletu priamo na nohu lyžiara.

Štyri vysokokvalitné pracky a vrchný sťahovací pás zabezpečia skvelú stabilitu a pohodlnosť nohy v lyžiarke, zatiaľ čo vnútorná topánka garantuje poctivú tepelnú izoláciu a suchosť nohy.

4 klipsne
horná pracka na suchý zips
360° Custom Shell
papuča My Custom Fit 3D Performance
vhodné pre pokročilého lyžiara
určenie: all mountain