+ Pridať inzerát

SALOMON X MAX 120, My custom fit 3D Race, Oversized pivot

SALOMON X MAX 120, My custom fit 3D Race, Oversized pivot
Slovakia Košický kraj Košice Published December 16, 2020 ID #1298157

Použité lyžiarky SALOMON X MAX 120, My custom fit 3D Race, Oversized pivot, Custom shell, micro, macro. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK200100

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

335 (29cm) = veľkosť EU 44,5

Pôvodná cena : 480 €.

Najnovší rad lyžiarskych topánok Salomon X Max disponuje množstvom skvelých vlastností a technológií, ktoré pomáhajú k maximálnemu výkonu na zjazdovke. Lyžiarky určené pre skúsených športových lyžiarov sa vyznačujú pevnou topánkou s technológiou Twinframe, ktorá spája skvelý prenos energie s bezkonkurenčným držaním nohy pre maximálny výkon a pohodlie.

Technológia 24mm Oversized Pivot napomáha prostredníctvom zväčšeného ohybného kĺbu k lepšej ovládateľnosti lyží. Vďaka štyrom odolným hliníkovým prackám možno nohu v topánkach jednoducho a hlavne pevne upnúť.

Overená technológia 360 ° Custom Shell dopraje ideálne vytvarovanie topánky na mieru. Skelet sa v citlivých miestach (napríklad okolo členkov alebo prstov) vytvaruje presne podľa tvaru nohy a tým je zaistené maximálne pohodlie.

Teplom tvarovateľná je aj vnútorná topánka My CustomFit, ktorá garantuje dokonalú tepelnú izoláciu a suchosť nôh po celý deň.