+ Pridať inzerát

ROSSIGNOL HERO ELITE SHORT TURN 2018, E-ST titanal

ROSSIGNOL HERO ELITE SHORT TURN 2018, E-ST titanal
Slovakia Košický kraj Košice Published December 13, 2020 ID #1280298

Použité lyže ROSSIGNOL HERO ELITE SHORT TURN 2018, E-ST titanal, Power Turn + Look SPX 12 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. CP_LY_0666

Rádius a dĺžka:
12 (162cm);
Parametre:
122-68-104 (162cm);

Pôvodná cena: 899€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Živé slalomové lyže HERO ELITE ST Ti skrývajú pretekovú agresivitu spojenú s komfortom, ktorý je pre nás na zjazdovkách veľmi potrebný. Stabilitu počas jazdy si na týchto beštiách užijú najmä športovo ladení lyžiari, ktorí sú trúfajú v rýchlosti zavrieť oblúk a využiť nahromadenú energiu pre ďalší rýchly oblúk. Lyže Hero Elite ST Ti argumentujú v rýchlych slalomových oblúkoch sendvičovou konštrukciou posilnenou titanalovou vrstvou, 68mm pod viazaním a LCT technológiou, ktorá eliminuje zadnú flexiu a je zárukou maximálnej stability a optimalizácie trasy oblúka.

Vlastnosti:

Jadro: Drevené
Konštrukcia: Minicap Sawndwich
Vystuženie: Titanal
Technológie:

Poplar Wood Core - Drevené jadro z topoľového dreva poskytuje rovnováhu medzi hmotnosťou, tlmením vibrácií a pružnosťou lyže.
Line Control Technology (LCT) - Integrovaný nosník v strede jadra eliminuje počet kmitov lyže, čím zabezpečuje stabilitu a dynamickú kontrolu dráhy lyží.
On Trail Rocker - Rocker profil na špičke lyže umožňuje plynulé nasadenie do oblúku s vynaložením menšieho úsilia.
Sidewall - Konštrukcia Sidewall je zložená z vrstiev materiálov a vertikálnych bočných stien po celej dĺžke lyže. Poskytuje lyžiam optimálny grip na hranách, presnosť, rovnováhu a energiu.
Titanal Výstuže - Titanalová vrstva optimalizuje tlmenie, stabilitu a torznú tuhosť pre maximálnu presnosť a výkon pri zjazde.