+ Pridať inzerát

Rossignol Alltrack 110

Rossignol Alltrack 110
Slovakia Bratislavský kraj Bratislava Published December 15, 2020 ID #1294349

Predam 1x použité lyžiarky Rossignol Alltrack 110, aj to len krátko na skúšku. Dôvodom predaja je nevhodná veľkosť. Kúpna cena bola 299,00 EUR a lyžiarky boli kúpené takto cca pred rokom a pol.
Lyžiarky sú bez akéhokoľvek mechanického poškodenia a bez škrabancov, nevynosené a neroztiahnutá papučka (neprispôsobená chodidlu).
Cena je uvedená, v prípade seriózneho záujmu a rýchleho jednania možnosť dohody.
Dôvod predaja: Lyžiarky sú mi na dĺžku tesnejšie na chodidlá ako som predpokladal.

Určenie - pánske/unisex
Kategória - zima
Sezóna - 2019/2020
UNIVERZÁLNE / ALL-MOUNTAIN
Úroveň lyžiara - 3 skúsený / športovec
Veľkosť lyžiarky / MONDO - 260 mm
Flex index - 110
Šírka chodidla / LAST - 102 m

Lyžiarka ALLTRACK 110 je rovnakej kvality ako model Alltrack 100, ale má o 10 stupňov tvrdší - výkonnejší skelet. Dual Core skelet s generatívnym dizajnom je odľahčený a zároveň poskytuje plný výkon, či už lyžujete na zjazdovke, alebo mimo nej. Má tolerantných 102 mm široký tvar. Horný skelet sa dá uvoľniť, čo vám ponúka voľný prirodzený pohyb počas šlapania v rozsahu 50°. Plne prispôsobiteľná vnútorná papuča je zateplená vláknom Thinsulate. Vďaka vnútornému materiálu Polyetylén je papuča tepelne tvarovateľná, aby vám čo najlepšie sadla na nohu.

DUAL CORE
Nová technológia, ktorá zahŕňa vstrekovanie materiálov s rozdielnym stupňom tvrdosti do jednej formy. Hmota je vstrekovaná do formy v troch bodoch v hornej časti skeletu a v dvoch bodoch do spodnej časti skeletu. Výsledkom je sendvičová konštrukcia s tenkou vrstvou tvrdého materiálu na vonkajších stranách skeletu a tenou vrstvou mäkkého materiálu na vn;tornej strane skeletu.

HIKE MÓD
Lyžiarky s prepnutím na HIKE nielen poskytujú pohodlie, ale sú vhodné na ski-touring, teda skialpinizmus