+ Pridať inzerát

Používané lyže yže ATOMIC REDSTER X9 TOP stav

Používané lyže yže ATOMIC REDSTER X9 TOP stav
Slovakia Prešovský kraj Poprad Published October 25, 2020 ID #827624

Predám TOP lyže Atomic Redster X9 v dĺžke 168 cm. Lyže sú vo vybornom stave. Po servise pripravené na sezónu. Lyže majú len klasické a minimálne známky používania.


Špičkové lyže Atomic Redster X9 WB sú ďalším prírastkom v top pretekárskej rade Redster určenej pre skúsených lyžiarov na rýchlu a dynamickú jazdu, nielen na upravenej ale aj rozbitej zjazdovke, čo z nich robí jedny z najuniverzálnejších zjazdových lyží z ponuky Atomic.

Drevené jadro v spojení s titanalovou výstužou zabezpečuje maximálnu rýchlosť a stabilitu v oblúku. Atomic vďaka technológii Servotec posúva lyže na vyššiu rýchlosť a na najvyššiu úroveň kontroly. Tento „posilňovač riadenia“ spájajúci špičku s viazaním umožňuje ich presné a jednoduché vedenie. Vďaka tejto inovácii sú ľahko ovládateľné, pevnejšie a viac stabilné vo vyššej rýchlosti.

Lyže sú určené pre lyžiarov hľadajúcich výkonnú lyžu, ktorá ale nevyžaduje celodenné športovú jazdu. Multi radius sidecut je na rozmedzí slalomu a obrovského slalomu.

Vlastnosti:

- Drevené jadro spolu s titániovou výstužou zabezpečuje maximálnu stabilitu a kontrolu v oblúkoch aj pri vysokých rýchlostiach.

- Sú vhodné pre pokročilých a športových lyžiarov.

- Technológia Servotec spájajúca špičku s viazaním prináša hladkú a stabilnejšiu jazdu pri vyšších rýchlostiach. Lyže sú ľahšie ovládateľné.

- Titanium Stabilizer - titánová vrstva pre lepšiu tuhosť a absorpciu otrasov

- Structured Topsheet - vrchná vrstva lyže je ľahká a vysoko odolná

- Full Sidewall konštrukcia pre ľahšiu ovládateľnosť a nástup do oblúkov

- Special Caruba Woodcore - jadro zo silného bukového a ľahkého topoľového dreva dodáva lyžiam výborne vlastnosti - stabilitu, nižšie vibrácie pri vyšších rýchlostiach a perfektnú obratnosť závodných lyží.

- World Cup Base Finish - špeciálna úprava sklznice

Najlepšie osobný odber ale po dohode pošlem aj na dobierku