+ Pridať inzerát

Používané Lyže Head Supershape I. Speed model 2019/20

Používané Lyže Head Supershape I. Speed model 2019/20
Slovakia Prešovský kraj Poprad Published November 15, 2020 ID #1053853

Predám používané TOP univerzálne lyže HEAD SUPERSHAPE I.Speed samozrejme s KERS systémom . Skĺznica a hrany v TOP stave! Hrany sú hrubé a skĺznica je bez poškodenia. Lyže majú len klasické známky používania. Samozrejme nie sú nové čiže škrabance sú samozreje. Po servise, pripravené na zimu.

Dĺžka: 163 cm: 123/68/103 rádius: 12.7 m

Zjazdové lyže Head Supershape i.Speed sú úzke, závodne orientované carvingové lyže, pre pokročilých lyžiarov, ktorí majú radi rýchlu a svižnú jazdu.

Model Supershape i.Speed sú úzke závodne orientované carvingové lyže pre pokročilých lyžiarov. Kvalitná drevená konštrukcia s titanalovou a graphenovou výstuhou ponúka optimálnu tvrdosť a zvýšenú kontrolu nad lyžami.

Technológie:

ERA 3.0
Kombinuje tri technológie (Allride Rocker, Progresívny rádius a odpruženie Intellrise) aby uľahčila lyžovanie a poskytla väčšiu šírku výkonného pásma.

Profil Speed Rocker
Speed Rocker má mierne ohnutú špičku pre ľahší vjazd do oblúka.

Konštrukcia Graphene World Cup Sandwich Cap
Konštrukcia lyže vyvážene kombinuje ľahký materiál Graphene s tvrdým Titanolom. Vďaka tejto konštrukcii majú lyže extrémnu pružnosť.

KERS
Technológia KERS funguje ako turbo dúchadlo na aute, ktoré poskytuje dodatočnú akceleráciu zvyšovaním tuhosti zadnej časti lyže v oblúkoch.

Majú veľmi rýchlu skĺznicu, ručne vyrobenú sendvičovou konštrukciu, mrštnosť a silu generovanú technológiou pridaného materiálu Graphane, ktorý zaručuje ľahkosť a harmonizovaný flex pre ľahšie splynutie s podložkou a reakciou lyžiarov.

Najlepšie osobný odber ale pošlem aj na dobierku.