+ Pridať inzerát

Lyže Völkl RTM 86 17/18 172cm - jazdené

Lyže Völkl RTM 86 17/18 172cm - jazdené
Slovakia Trnavský kraj Piešťany Published October 30, 2020 ID #894013

Top model univerzálnych lyží Völkl RTM pre skúsených lyžiarov, ktorí ocenia ich výkon, tuhosť, presné ovládanie a nízku váhu, a to v každej situácii a za všetkých snehových podmienok.
RTM 86 UVO majú tvar prehnutie XTD Tip & Tail Rocker (ľahko prizdvihnutie špička a pätka lyže, stredná časť má klasický tvar Camber) a úplne novú konštrukciu, ktorej základ tvorí jadro 3D.Ridge + 3D.Glass. Zosilnené vrstvou titanalu. Tento nosný prvok dopĺňa špeciálne tvarovaná ľahká a pevná škrupina 3D.Ridge + 3D.Glass, ktorá svojím tvarom umožňuje presne nastaviť flexi daného modelu a optimalizovať prenos energie na hrany lyže. V oblasti sklznice je jadro zosilnené vrstvou zo skleného vlákna, ktorá má 3D tvarovanie a je pretiahnutá až cez bočnice - 3D.Glass. Celok k dokonalosti dolaďuje, na špičke lyže umiestnený, prvok tlmiace nežiaduce vibrácie UVO (dokáže tlmiť rázy v troch nezávislých smeroch). Rýchlosť sklzu, a tým i lyží, zaisťuje použitie vysokomolekulárne pretekárske sklznica P-Tex 4500.
Koncentrácia hmoty do stredu lyže a nízka hmotnosť výrazne uľahčuje ovládanie lyží RTM UVO 86, zároveň plne zachováva, u lyžiarov toľko cenené, prednosti lyží Völkl - vysokú torznú tuhosť, harmonickú flexi a stabilný jazdný prejav.
Model RTM 86 UVO je dodávaný s viazaním iPT Wideride XL GW, ktoré má oproti predchádzajúcej variante o 40% širšiu kontaktnú plochu uchytenie k lyžu. Preto majú aj takto široké lyže vynikajúcu dynamiku. Tvar viazania iPT WR XL GW plne rešpektuje trend maximálnej koncentrácie hmoty čo najbližšie k stredu lyže, čo vedie k ľahšiemu a presnejšiemu ovládanie lyží.
Viazanie iPT WR XL GW samozrejme disponuje všetkými najmodernejšími bezpečnostnými štandardmi značky Marker.
Cena nových 900,-. na dobierku DPD v cene