+ Pridať inzerát

Lyže - servisný stolík Ski Tuning mobile6

Lyže - servisný stolík Ski Tuning mobile6
Slovakia Trenčiansky kraj Prievidza Published October 24, 2020 ID #806507

Predám prenosný servisný stolík SKI tuning mobile 6. Je to vylepšená verzia predchádzajúcich verzií M4 a M5. Stolík je rozoberateľný bez použitia náradia a ľahko sa preváža v kufri automobilu. Po zmontovaní je dostatočne pevný pre bežný servis zjazdových lyží. Stolík je vyrobený z hliníkových profilov.
Upevnenie lyže pre horizontálnu prácu je cez nastaviteľný adaptér do stredového zveráku. Predná a zadná časť lyže je podoprená na bočných zverákoch. Týmto odpadá nutnosť fixovať brzdy gumičkami. Adaptér je nastaviteľný podľa veľkosti lyžiarky.
Pri práci na bočnej hrane sa lyža upína do bočných zverákov.
Zveráky je možné na hlavnej koľajnici posúvať podľa dĺžky lyže.
Hlavný koľajnicový profil aj so zverákmi je možné používať aj samostatne upevnením svorkami (nie sú súčasťou balenia) na dielenský ponk.
V cene je aj adaptér pre bežné zjazdové lyže. Dokúpiť je možné aj adaptér pre skialpové viazanie za 10€.
Taktiež je možné servisovať aj snowboardy. Pre upevnenie snowboardu na plocho je možné dokúpiť adaptér - 2ks za 12€, na ktorý sa položí snowboard. Proti posunu sa zaistí svorkami (nie sú súčasťou balenia). Pre servis bočnej hrany sa upevní obdobne ako lyže do bočných zverákov.
Výhodou tohto riešenia je možnosť robiť servis lyží aj na parkovisku lyžiarskeho strediska. Oceníte to hlavne pri viacdňových lyžovačkách, kedy stačí prejsť po kameni a ďalšia lyžovačka bez servisu je len trápením.
Ponúkam taktiež nerezové uholníky vlastnej výroby 87, 88, 89st.
Posielam aj na dobierku (10€)