+ Pridať inzerát

lyže 150cm BBR

lyže 150cm BBR
Slovakia Nitriansky kraj Nitra Published December 18, 2020 ID #1302560

Použité Dámske Lyže Salomon BBR 7.4 Vshape, Woodcore, Salomon L9 , Rádius a dĺžka:
9 (150cm);
Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.
Salomon BBR Limelite 7.4R je dámska verzia úplne novej rady BBR od Salomonu. Táto lyža bola zrodená z myšlienky previesť surfovaciu dosku na sneh. Tak vznikla jedna z najuniverzálnejších lyží pre nadšencov voľného terénu. Je možné si na nej užiť krásny ostrý oblúk vedený na akomkoľvek povrchu od tvrdej zjazdovky až po prašan alebo mäkký jarný sneh.
Ženská verzia tejto lyže je opatrená kompozitovým jadrom, technológiou pulse pad a tvarom V-shape. Tieto vlastnosti sú optimálnou kombináciou pre výbornú ovládateľnosť a nízku váhu lyže. Tvar lyže s tip rocker a camber konštrukciou je jedným z ďalších plusov pre ovládateľnosť a navyše uľahčí prejazd mäkkým terénom.
Je to skrátka model určený pre všetkých carvingových nadšencov, ktorí ocenia aj šikovnú lyžu do prašanu. Použité lyže Salomon BBR Limelite R 7.4 sú skvelý dámsky allmountainový univerzálny model. S prehľadom si s ním poradíte v hlbokom snehu, ale aj na zjazdovke, nech je v akomkoľvek stave. S týmito lyžami vás proste nezaskočia žiadne podmienky. Technológia V-Shape, inšpirovaná surfingom, spočíva v širokej špičke vhodná do freeridu a úzke pätke vhodná na zjazdovku.