+ Pridať inzerát

LOWA X-ALP ( TOP stav )

LOWA X-ALP ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #875229

Použité skialpinistické lyžiarky LOWA X-ALP, micro, macro, ALLOY, canting, SKI/WALK, climbing system ( TOP stav ) LK_0693

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

338 (29cm) veľkosť EU 44,5 ; iné veľkosti na vyžiadanie.

Pôvodná cena : 269 €.

Pánske skialpinistické lyžiarky LOWA X-ALP

Skelet je vyrobený z transparentného polypropylénu o troch rôznych tvrdostiach a tak vznikajú 3 oblasti s rôznou mechanickou ohybnosťou. Je spevnený rebrovou štruktúrou tvorenou šesťuholníkmi a kruhmi, čo prináša nielen úsporu materiálu, ale aj výrazné odľahčenie pri zachovaní požadovanej mechanickej pevnosti.

Veľký rozsah nákľaku pri nastavení priehlavkovej pracky do stúpacej polohy predlžuje výrazne krok pri stúpaní. Po zapnutí pracky do zjazdovej polohy sa zvýši tuhosť skeletu pre dokonalé vedenie oblúka.

Robustný mechanizmus zaisťuje vo zjazdovej polohe dokonalú fixáciu členkového kĺbu. Pri uvoľnení v pozícii walk dôjde k simultánnemu zasunutiu zadnej opierky (spoiler), čo tiež prispieva k predĺženiu kroku pri chôdzi a stúpaní. Pracky aj Ski / Walk mechanizmus sú vyrobené z horčíkových zliatin zabezpečujúcich vysokú pevnosť a životnosť pri zachovaní nízkej hmotnosti.

Lyžiarka obsahuje zatesnenie skeletu proti vnikaniu vody. Vnútorná topánka je vyrobená z ultratenkého light - 3D fit materiálu s tvarovou pamäťou.