+ Pridať inzerát

HEAD SHAPE CX 2018, ERA 3.0 + Tyrolia PR11 ( TOP stav )

HEAD SHAPE CX 2018, ERA 3.0 + Tyrolia PR11 ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #876207

Používané lyže HEAD SHAPE CX 2018, woodcore SW, ERA 3.0 + Tyrolia PR11 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1169

Rádius a dĺžka:
11,1 (156cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
125-77-108 (156cm);

Pôvodná cena: 435€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

HEAD alpské lyže vyhľadávajú absolútny výkon a preteky s časom, ale aj chvíle voľného času pre zdieľanie s rodinou a priateľmi. To je povolanie modelu Shape CX, moderných lyží vybavených najmodernejšou technológiou značky. Sklopný hák typu Allride je ideálny pre hravé zahájenie oblúku, 78 mm pás je ideálny na to, aby ste si mohli vychutnávať akékoľvek snehové podmienky a technológia ERA 3.0 prináša ešte väčšiu obratnosť.

Táto voľnočasová lyža je navrhnutá na bezstarostnú a bezpečnú jazdu na upravovaných zjazdovkách. Model Shape CX je super rýchly a môžete tak posúvať svoje limity. Potom vás bude baviť robiť pekné otočky jednu po druhej a vychutnať si veľký okraj, kľukaté rýchlosti, a zapojenie sa do strmších terénov a objavenie skutočných lyžiarskych pocitov. Tieto all-mountain lyže sú tiež veľmi príjemné na mäkkom snehu mimo svahu. Sú skvelou pomôckou, ako si zvyknúť na iný lyžiarsky / snehový kontakt oveľa jemnejšie a zábavnejšie. Môžete si byť istí, že skipass využijete maximálne bez toho aby ste sa po prvom dni unavili.

Tieto všestranné lyže sú určené pre stredne náročných lyžiarov, ktorí hľadajú lyže, ktoré nie sú príliš náročné a zabavia sa na nich po každý deň. Narozdiel od lyžiarskych súťaží, Shape CX ponúka príjemné pocity z prvej jazdy bez ohľadu na predpoveď.