+ Pridať inzerát

FISCHER RC4 THE CURV DTX 2017

FISCHER RC4 THE CURV DTX 2017
Slovakia Košický kraj Košice Published November 2, 2020 ID #932797

Použité lyže FISCHER RC4 THE CURV DTX 2017, triple radius, woodcore, titan, DIAGOTEX + Fischer Z12 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1145

Rádius a dĺžka:
14 (164cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
121-70-105 (164cm);

Pôvodná cena: 822€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Tieto lyže sú nabité najnovšou technológiou a konštrukciou sa približujú k závodným modelom. Lyže sú určené športovým lyžiarom, ktorí preferujú stredný oblúk.

Základom je drevená sendvičová štruktúra vystužená dvojitým titanalom o sile 0,8 mm. Je tu použitá nová špeciálna karbónová štruktúra Carbon-Laminat Diagotex. Systém Racetrack dokonale prenáša silu vynaloženú lyžiarom na hrany lyže, zaisťuje lepší kontakt hrany s podložkou a jazda je potom plynulá.

Extrémne dynamická v oblúkoch - vďaka trojitému rádiusu a výstuhe DiagotexTM. Titánova platňa a jej jasne žltá sklznica s úpravou zo Svetového pohára robia túto lyžu ideálnou pre náročných lyžiarov. Geometria trojitého rádiusu lyže Curv GTX umožňuje lepšiu kontrolu a prenos síl počas celého oblúku - počínajúc jeho presným nasadením a precíznym vyrezaním na hrane vo fáze točenia až po finálne zrýchlenie pri výjazde z oblúka. DIAGOTEX TM je inovatívna karbonová mriežka pre najlepšiu možnú stabilitu. V extrémne rýchlom oblúku pomáha DIAGOTEX TM vzdorovať odstredivým silám a držať tak optimálnu stopu. Pre maximálnu silu a stabilitu v oblúkoch.