+ Pridať inzerát

FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + Fischer RS11

FISCHER PROGRESSOR F18 2018 + Fischer RS11
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #876437

Používané lyže FISCHER PROGRESSOR F18 2018, RAZORSHAPE, AIR TEC, DUAL radius, woodcore, carbon + Fischer RS11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1133

Rádius a dĺžka:
12,5 (153cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
122-74-103 (153cm);

Pôvodná cena: 559€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Zjazdové lyže FISCHER Progressor F18, ktoré sú známe svojím slalomovým charakterom. Vo vnútri lyží sa ukrýva nové drevené jadro AIR TEC, vystužené plátom z ľahkých karbónových vlákien (AIR CARBON).

Lyže sú vybavené podložkou Powerrail a viazaním RS11 Powerrail. Podložka Powerrail funguje na dobre známom Rail systéme, ktorý dovoľuje ľahké prenastavenie dĺžky skeletu topánky.

Parametre:

Pohlavie: Pánske
Úroveň lyžiara: Mierne pokročilý, Pokročilý
Materiál: Karbón, Drevené
Terén: Upravené zjazdovky, Neupravené zjazdovky, All Mountain
Typ zjazdovky:Červená
Typ lyže: Zjazdové, All mountain, Univerzálne
Technológia: Sandwich
Šírka lyží pod viazaním: 74 mm
Charakteristika:

Typ lyže : Zjazdové lyže / Allround
Typ jadra : Drevené, Karbón
Technológia : Sandwich Sidewall Construction, Dual Radius System, Air Carbon, Air Tec, Beech Poplar Wood Core, On-piste Rocker, Razorshape, Allride
Viazanie : RS11 Powerrail
V cene s viazaním : Áno

Technológie:

Sandwich Sidewall Construction -Drevené jadro kombinované s ABS bočnicami v klasickej sendvičovej konštrukcii pre vyvážený ohyb a dokonalú reakciu pri odraze.
Air Carbon - Drevené jadro vystužené ultra ľahkým a extrémne pevným high-tech materiálom používaným v leteckom priemysle.
Air Tec - Drevené jadro Air Tec je upravené náročným striedavým frézovaním, ktoré na jednej strane znižuje hmotnosť jadra o 25% a na druhej strane zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti.
AllRide - Podložka AllRide optimalizuje prenos energie medzi lyžiarom a lyžami.
On-Piste Rocker - Kratšia kontaktná dĺžka špičky lyže zabezpečuje jednoduchšie manévrovanie.
Razorshape - Vyspádované bočnice dávajú lyžiam špeciálny žiletkový tvar. Prvoradou výhodou je zníženie váhy, dodatočne však toto špeciálne tvarovanie ponúka vyššiu rýchlosť lyží.
Dual Radius System - Rozdielne polomery krojenia v prednej a zadnej časti lyží umožňujú rýchlejšie nasadenie oblúku a vynikajúcu výkonovú charakteristiku.
Sintered Bases - Sintrovaná sklznica má dlhšiu životnosť.